Κοινή φωτογράφηση Καραφώτη - Παπουτσάκη!

05.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος. Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος». Το λέω και θα το ξαναλέω αυτό. Ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έβλεπα τον Κώστα Καραφώτη να φωτογραφίζεται σε εξώφυλλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος. Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος». Το λέω και θα το ξαναλέω αυτό. Ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έβλεπα τον Κώστα Καραφώτη να φωτογραφίζεται σε εξώφυλλο περιοδικού με την αγαπημένη του ωσάν άλλοι... Barbie και ken Ken, μήτε που το περίμενα. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έλα, όμως, που η σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη τον έχει αλλάξει και το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για γνωστό μηνιαίο περιοδικό.

Χάρμα οφθαλμών είναι. Να τους βλέπεις και να θέλεις να τους πιεις στο ποτήρι. Και πάλι, όμως, έβλεπα το εξώφυλλο κι έτριβα και ξανά έτριβα τα μάτια μου να πιστέψω αυτό που βλέπω. Σκέψου τι θα νιώθει κάποια πρώην. Ονόματα δε λέω, διότι ο Καραφώτης δεν θέλει να αναφέρονται στην προηγουμένη σχέση του. Και δίκιο έχει, αφού και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Ο Κώστας το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για τη σχέση του με την Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων είπε πως πλέον δε ζηλεύει και τόσο. Έπεσε κι ερώτηση από τον Θέμο, αν φέρεται στις γυναίκες σαν... κατσαρίδες κι απάντησε πως προσπαθεί να είναι κύριος. Αυτά με τον Καραφώτη, τον οποίο η Παπουτσάκη δεν τον έβαλε να ξυρίσει το μουστάκι, αλλά τον έχει κάνει... πολυφωτογραφημένο πρόσωπο. Λίγο ακόμη και θα φτιάξουμε «οικογενειακό άλμπουμ» Καραφώτης - Παπουτσάκη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]