Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Άντζελας για Αλεξανδράτου!

24.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με την Άντζελα Δημητρίου να δηλώνει από το παράθυρο του Star: «Τη λυπάμαι». Να βλέπεις την «Λαίδη»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με την Άντζελα Δημητρίου να δηλώνει από το παράθυρο του Star: «Τη λυπάμαι». Να βλέπεις την «Λαίδη» με δραματικό και συνάμα μητρικό τρόπο να λέει ότι τη λυπάται και να σπαράζει η καρδιά σου. Να νιώθεις, βρε αδελφέ την ίδια λύπηση για την Τζούλια. Όχι, η Άντζελα δεν την είδε «Ρομπέν της Αλεξανδράτου», όπου είπε να βγει να μιλήσει δημοσίως για εκείνη.

Η αοιδός προκλήθηκε αισχρά από τη νεαρή και με όλο το δίκιο να την πνίγει, πήγε στον Αιμίλιο Λιάτσο να μιλήσει για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη. Η Αλεξανδράτου, που λες, τις προάλλες πήγε με την παρέα της στο κέντρο που άδει η Άντζελα. Θα περίμενε κανείς ότι για να πας σε κάποιο μαγαζί, να ακούσεις κάποιον από κοντά, σημαίνει ότι αυτός σου αρέσει. Γιατί, ποίος ο λόγος να χαραμίσεις τη βραδιά σου σε ένα μέρος που δεν αντέχεις; Έλα, όμως, που αυτό δεν ισχύει με την Τζούλια.

Γιατί η νεαρή άπαξ και πήγε στο μαγαζί, από τη στιγμή που κάθισε μέχρι την ώρα που σηκώθηκε να φύγει, δεν σταμάτησε να κλείνει τα αυτιά της, όταν στην πίστα βρισκόταν η Άντζελα. Όταν δε, η κάμερα της έκανε κοντινό, έκανε και καλά σχόλια στην παρέα της του τύπου: «χάλια τραγουδάει. Ωχ δεν αντέχω. Τι ακούμε». Να σου πω, αγαπημένε μου. Δε θα σου έγραφα λέξη για το σκηνικό αυτό, διότι πλέον έχει καταντήσει αηδία να ασχολείσαι με κάποιες ιστορίες και πρόσωπα. Ας όψεται, όμως, η εμφάνιση της «Λαίδης» στο Star και τα όσα είπε. Για χάρη της και μόνο ασχολούμαι. Τι είπε η Άντζελα; Και τι δεν είπε...

Ένας άνδρας (είπε όνομα) που μάλλον εκτελεί χρέη μάνατζερ της, πλησίασε τον άνδρας της Άντζελας, Γιώργο Τρούπη και του ζήτησε να φιλήσει στο στόμα την Αλεξανδράτου για να κάνουν τζέρτζελο με τα κανάλια. Εκείνος αρνήθηκε και μάλλον, το show της Τζούλιας ξεκίνησε μετά την απόρριψη του Τρούπη. Α, η Αλεξανδράτου δήλωσε ακόμη ότι η Άντζελα είναι... «υπερήλικας». Και εκείνη της απάντησε... «μακάρι στην ηλικία μου να έχεις τέτοιο κορμί»!