Η Λαμπίρη μιλάει για την "κόντρα" με Μελέτη!

24.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την καλύτερη περίοδο διανύει στα προσωπικά της η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία εδώ και μήνες είναι ερωτευμένη με τοπικό άρχοντα και συγκεκριμένα με τον κοινοτάρχη του Πικερμίου, Βασίλη Αδαμόπουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την καλύτερη περίοδο διανύει στα προσωπικά της η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία εδώ και μήνες είναι ερωτευμένη με τοπικό άρχοντα και συγκεκριμένα με τον κοινοτάρχη του Πικερμίου, Βασίλη Αδαμόπουλο. Μάλιστα, τα περισσότερα δημοσιεύματα τους θέλουν ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι αν τα προσωπικά της κυρίας «Super Star» πηγαίνουν σούπερ, δεν ισχύει το ίδιο με τα επαγγελματικά.

Η εκπομπή της φέτος κάνει χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB και πολλές μέρες, βλέπει τον μέσο όρο της να πέφτει κάτω από τη βάση. Αν και είναι αλήθεια, ότι φέτος παρατηρείται μία γενικότερη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης των μεσημεριανών εκπομπών. Η Λαμπίρη, λοιπόν, έδωσε σε συνέντευξη στην «Veto», όπου μεταξύ άλλων μίλησε τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη, εξαιτίας ενός «κλεμμένου» θέματος.

Για την ιστορία με την Μελέτη, η παρουσιάστρια διέψευσε την όλη ιστορία, λέγοντας ότι είναι πολύ σκληρό να διαδίδουν κάποιοι ότι της έκλεψε θέμα. Μάλιστα, η ίδια είναι θυμωμένη με τα δημοσιεύματα που μιλάνε για ένα ανύπαρκτο θέμα. Κι άμα δεν την πιστεύουμε, μας παραπέμπει στην Μελέτη για του λόγου το αληθές (Πιστεύω Λαμπίρη... δεν χρειάζομαι περαιτέρω διαβεβαιώσεις). Πώς προέκυψε η ιστορία, δεν το γνωρίζει.

Μπορεί να μεταφέρθηκε λάθος ή κάποιοι καλοθελητές να το μετέφεραν λάθος. Ή όπως λέει η Λαμπίρη, μπορεί η παρουσιάστρια του πρωινού να είχε το θέμα και να είπε (αφού εκείνη το έβγαλε το μεσημέρι) «Γαμώτο, έχω αυτό το θέμα και δεν το έβγαλα». Όπως και να έχει την απόφαση την είχε στα χέρια της η Λαμπίρη και αν την είχε και η Μελέτη, όπως δηλώνει η Χριστίνα «Θα έπρεπε να την είχε βγάλει». Τώρα, θα αναρωτιούνται κάποιοι: «Γιατί δεν την έβγαλε». Τι να σου πω... Ας ρωτήσουν την Μελέτη.

Για την ιστορία, πριν ένα μήνα δημοσιεύματα έγραφαν ότι η Μελέτη είχε πρώτη την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριπτε την αγωγή της Έφης Σαρρή στον Λάκη Λαζοπουλο. Κι ενώ η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτη» είχε ετοιμάσει τα πάντα, δόθηκε άνωθεν εντολή να μην παιχτεί το θέμα. Όπερ κι εγένετο. Έλα, όμως, που το μεσημέρι της ίδιας μέρας είδε το θέμα να παίζει πρώτο στην Λαμπίρη.