Η Παπουτσάκη ξεκίνησε αυγοπόλεμο στους παπαράτσι!

25.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά αυγά πέφτουν. Η Παπουτσάκη κάνει αυγοπόλεμο με φίλους και με Τζόβα». Η ηθοποιός βαρέθηκε το ανελέητο κυνηγητό που έχουν ξεκινήσει ξοπίσω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά αυγά πέφτουν. Η Παπουτσάκη κάνει αυγοπόλεμο με φίλους και με Τζόβα». Η ηθοποιός βαρέθηκε το ανελέητο κυνηγητό που έχουν ξεκινήσει ξοπίσω της οι παπαράτσι, οι οποίοι της έχουν γίνει μεγάλο τσιμπούρι και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, μπας και τους κάνει λίγο πιο πέρα.

Ειδικά, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ότι βρήκε νέο αγαπημένο, τον συμπρωταγωνιστή της Ορέστη Τζόβα, έξω από το σπίτι της στο Βύρωνα η κατάσταση θυμίζει θέατρο σε ημέρα πρεμιέρας. Αστράφτουν και βροντάνε τα φλας, ενώ οι παπαράτσι δεν έχουν πού να κρυφτούν για να μη γίνουν αντιληπτοί. Γιατί πόσους κάδους σκουπιδιών να έχει κι αυτή η γειτονιά; Εκτός κι αν κάνουν μία αίτηση στο δήμο να τους φέρει περισσότερους.

Έτσι, ελλείψει σκουπιδοτενεκέ ένας παπαράτσο δεν είχε πού να κρυφτεί με αποτέλεσμα να τον δουν η Παπουτσάκη και ο Τζόβας όταν βγήκαν από το σπίτι της. Το μάτι τους γυάλισε, διότι ο εν λόγω φωτογράφος ήταν αυτός που πρώτος έβγαλε στη φόρα το ειδύλλιο τους. Έτσι, γύρισαν στο σπίτι και λίγο μετά βγήκαν στο μπαλκόνι, έχοντας μαζί τους μπόλικα πολεμοφόδια.

Δεν ξέρω πόσες εξάδες αυγά πέταξαν στον παπαράτσο, όμως, για λίγο η γειτονιά θύμισε... κοτέτσι! Ο φωτογράφος, λέγεται, ότι κάλεσε μέχρι και την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση εις βάρος του. Και τι είπε δηλαδή; Παρακολουθώ την Παπουτσάκη έξω από το σπίτι της και αυτή μου πετάει αυγά; Αλήθεια, ήταν καλά; Ή κλούβια;