Πήρε εξιτήριο ο Μητροπάνος!

25.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, πήρε εξιτήριο ο Δημήτρης Μητροπάνος και από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στο σπίτι του στον Μαραθώνα. Η υγεία του γνωστού τραγουδιστή έχει καλυτερεύσει και οι γιατροί του έκριναν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, πήρε εξιτήριο ο Δημήτρης Μητροπάνος και από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στο σπίτι του στον Μαραθώνα. Η υγεία του γνωστού τραγουδιστή έχει καλυτερεύσει και οι γιατροί του έκριναν ότι μπορεί όχι μόνο να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά να γυρίσει ακόμη και στην πίστα της «Ιεράς Οδού». Μάλιστα, η δισκογραφική του μας ενημέρωσε ότι ο Μητροπάνος την επόμενη Πέμπτη θα ανέβει ξανά στις πίστες.

Ο τραγουδιστής θα ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί και θα χαλαρώσει, όπως του συνέστησαν να κάνει. Πάντως, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η διάθεση του είναι ανεβασμένη. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του, Βένια ενώ και η συνεργάτιδα του Πέγκυ Ζήνα ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Για την ιστορία, ο Μητροπάνος την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Οι εξετάσεις που του έγιναν ανησύχησαν τους γιατρούς, οι οποίοι τον κράτησαν μέσα στο νοσοκομείο. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που η κατάσταση του είχε βελτιωθεί και δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω παραμονή.