Επιστρέφει στις πίστες ο Λιδάκης!

25.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυναμικό come back ετοιμάζει ο Μανώλης Λιδάκης μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τη σύλληψη του για ναρκωτικά. Ο γνωστός τραγουδιστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυναμικό come back ετοιμάζει ο Μανώλης Λιδάκης μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τη σύλληψη του για ναρκωτικά. Ο γνωστός τραγουδιστής αφήνει πίσω τον εφιάλτη που πέρασε στις αρχές Νοεμβρίου και είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του, ξεκινώντας από τα επαγγελματικά του.

Έτσι, στις 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του στο «Κύτταρο» και θα τραγουδάει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ήδη οι αφίσες έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους της Αθήνας. Αυτές τις μέρες, ο Λιδάκης κάνει εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις, ενώ θα μπει και στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του cd. Αυτό θα είναι σε σύνθεση Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος του στάθηκε περισσότερο απ’ όλους στην περιπέτεια που πέρασε.

Οι δικοί του άνθρωποι λένε ότι ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε καλή φάση, είναι ήρεμος, έχοντας την επιθυμία να προχωρήσει τη ζωή του και να αφήσει πίσω αυτά που τον έφεραν στη βραδιά της 3ης Νοεμβρίου. Όσο για τις φήμες ότι θα πήγαινε στο Άγιο Όρος, φαίνεται ότι δεν ισχύουν, αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο «Κύτταρο».