Και γιατί δεν φοράει φούστα ο Παπαδάκης;

25.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άσχημα πρέπει να ξύπνησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης είχε νευράκια τσανταλάκια. Και του έγιναν μεγαλύτερα και κορδονάκια (τα νευράκια) όταν η κουβέντα ήρθε στους νέους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσχημα πρέπει να ξύπνησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης είχε νευράκια τσανταλάκια. Και του έγιναν μεγαλύτερα και κορδονάκια (τα νευράκια) όταν η κουβέντα ήρθε στους νέους και την αδιαφορία που δείχνουν σε σοβαρά ζητήματα. Τότενες ήταν που ξύπνησε το θηρίο της ενημέρωσης μέσα από τον Παπαδάκη, ο οποίος βροντοφωνάζοντας (αφού με ενοχλούνε όλα αυτά, τι τα βλέπω πρωινιάτικα;) είπε ότι ο ίδιος παλεύει να ενημερώνει τους νέους.

«Εγώ δεν φοράω φούστα» φώναξε ο Παπαδάκης και μου έβαλε ιδέες. Γιατί όχι; Αν είναι και του Valentino; Μια χαρά Sakis θα είναι.... Κι εκεί να δει πρωτιές στη ζώνη του. Γιατί βλέπεις, αγαπημένε μου, το ζουμί της ιστορίας και του ξεσπάσματος του παρουσιαστή ήταν εκεί. Μπορεί εκείνος να έλεγε ότι «Εγώ δεν μπορώ να φορέσω φούστα. Κάνω ενημέρωση, δεν είμαι διασκεδαστής», θέλοντας να μας δείξει το ενημερωτικό του προφίλ, όμως, στο μυαλό του είχε αυτό το αχάριστο νεανικό κοινό 15 -44 ετών, που δείχνει σαφή προτίμηση στα κορίτσια με τις φούστες της πρωινής ζώνης.

«Α ρε μισοφόρια τι τραβούν για εσάς της ενημέρωσης τα αγόρια». Και η καμπάνα νταν νταν χτυπάει πρωτίστως για Ελεονώρα Μελέτη (που είναι πρώτη στο κοινό αυτό) και δευτερευόντως στην Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία τηλεθέαση δεν κάνει, αλλά την κοντή τη φούστα τη βάζει κάθε πρωί. Εντάξει, να δεχθούμε ότι ο ενημερωτικός Παπαδάκης έχει δίκιο. Απορώ, όμως, όταν έπαιζε βίντεο από το X Factor και το Next Top Model και ο ίδιος ο κουστουμαρισμένος ενημερωτικός Παπαδάκης έπαιρνε πόζες σε ένα κρεβάτι ωσάν μοντέλο του Calvin Klein, εκείνη τη στιγμή ενημέρωνε τη γιαγιά και τον παππού για το ΕΚΑΣ του; Γιατί η δική μου η γιαγιά τότε χασμουρήθηκε από βαρεμάρα και το γύρισε στον Αυτιά.