Τελικά, δεν είναι έγκυος η Κάτια Ζυγούλη!

25.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όση χαρά πήραμε, την πήραμε. Η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι έγκυος και δεν θα δούμε τα τέκνα Ρουβάκια να ζευγαρώνουν. Προς το παρόν, διότι στο μέλλον θα γίνει και αυτό. Όπως κατάλαβες αγαπημένε μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όση χαρά πήραμε, την πήραμε. Η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι έγκυος και δεν θα δούμε τα τέκνα Ρουβάκια να ζευγαρώνουν. Προς το παρόν, διότι στο μέλλον θα γίνει και αυτό. Όπως κατάλαβες αγαπημένε μου, οι φήμες ότι η Ζυγούλη είναι δύο μηνών έγκυος είναι φήμες και μόνο τέτοιες.

Και την επίσημη διάψευση έκανε ο Sakis στην πρεμιέρα της ταινίας του, «Στα Άκρα». «Δεν είναι έγκυος, αλλά είναι στους επόμενους στόχους μας» είπε ο Sakis στους δημοσιογράφους και πικραθήκαμε. Αλλά τουλάχιστον το ζευγάρι το έχει βάλει σκοπό να χαρίσει ένα αδελφάκι στην κόρη τους, Αναστασία.

Κατά τα άλλα, αυτή την περίοδο και οι δύο έχουν ρίξει το βάρος τους στα επαγγελματικά. Η Ζυγούλη στον κινηματογράφο και το «είδωλο»... παντού. Σε κινηματογράφο, τηλεόραση και νυχτερινό μαγαζί, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του σε μαγαζί της Αθήνας. Και όπως λένε, δίπλα του θα έχει την Τάμτα.