Τεσσάρων μηνών έγκυος η Κοκκίνου!

13.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο ήταν το μεγάλο μυστήριο τους τελευταίους μήνες που μας απασχολούσε; Ποιο ήταν το ερώτημα που μας βασάνιζε; Αν η Έλλη Κοκκίνου είναι έγκυος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο ήταν το μεγάλο μυστήριο τους τελευταίους μήνες που μας απασχολούσε; Ποιο ήταν το ερώτημα που μας βασάνιζε; Αν η Έλλη Κοκκίνου είναι έγκυος. Ε, ναι λοιπόν η αοιδός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και το μυστήριο επιτέλους λύθηκε. Αν και όλοι μας ξέραμε ότι νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν έκανε ο σκύλος που μάθαινε ξένες γλώσσες.

Απλά, η Έλλη δεν ήθελε να γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες και τώρα που όλα είναι καλά δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει γι’ αυτό. Καλά μην περιμένεις ότι είναι και φλύαρη. Απλά δηλώνει πολύ ευτυχισμένη που θα γίνει μητέρα, ενώ θέλει πολύ το πρώτο παιδί να είναι κορίτσι, μιας κι έχει αδυναμία στα κορίτσια. Το δεύτερο δεν την απασχολεί τι θα είναι.

Η Κοκκίνου σταματάει τις εμφανίσεις της στον Βοτανικό στα μέσα Γενάρη και μετά θα ασχοληθεί με την εγκυμοσύνη της και θα αφοσιωθεί στη μητρότητα. Μάλιστα, θέλει τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού να είναι μαζί του. Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης την απασχολούν, αφού συνεχίζει κανονικά τη διατροφή της, ενώ θα έχει συνέχεια δίπλα της τον διατροφολόγο της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]