Και τρίτος γιος για τον Τσαλίκη!

13.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μυστικό για να βγάζεις αγόρια φαίνεται πως ξέρει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά και μάντεψε τι; Η σύζυγός του, Δώρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μυστικό για να βγάζεις αγόρια φαίνεται πως ξέρει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά και μάντεψε τι; Η σύζυγός του, Δώρα περιμένει και πάλι αγόρι. Σχεδόν έτοιμη την έχει την ομάδα μπάσκετ ο αοιδός, ο οποίος δεν στενοχωρήθηκε και πολύ, που ούτε αυτή τη φορά θα αποκτήσουν παιδί.

Η Δώρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το υπερηχογράφημα έδειξε αγόρι, αν και ο γυναικολόγος τους είπε ότι θα είναι σίγουροι για το φύλο του παιδιού τον επόμενο μήνα. Το ζευγάρι έχει άλλους δύο γιους, πέντε και δυόμισι ετών αντίστοιχα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Πουνέντη κι έκανε την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού. Επίσης, έκανε μία παρατήρηση - απορώ πως μου διέφυγε - ότι με την Ελένη Μενεγάκη «γεννάνε» την ίδια περίοδο. Και τα τρία παιδιά τους έχουν διαφορά λίγων μηνών, με την παρουσιάστρια να κάνει κάθε φορά την αρχή και τον αοιδό να ακολουθεί στη συνέχεια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]