Καρβέλας: "Ο Λάκης είναι... φούστης"!

14.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρες τώρα περιμέναμε το Νίκο Καρβέλα να μιλήσει για τον Λάκη Λαζόπουλου, όπως είχε υποσχεθεί - απειλήσει και τελικά αυτό έγινε. Βέβαια, πήρε λίγο καιρό στο συνθέτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες τώρα περιμέναμε το Νίκο Καρβέλα να μιλήσει για τον Λάκη Λαζόπουλου, όπως είχε υποσχεθεί - απειλήσει και τελικά αυτό έγινε. Βέβαια, πήρε λίγο καιρό στο συνθέτη να «μαζέψει» τα ράμματα του Λάκη, αλλά ολόκληρη «φούστα» είχε να «ράψει», που έχει ψιλοδουλειά. Η εποχή που είχαμε ράμματα για τη γούνα του άλλου πέρασε. Πλέον έχουμε ράμματα για τη... φούστα του άλλου, αν κρίνω από την εμμονή του Καρβέλα να αποκαλεί τον Λαζόπουλο... «φούστη»!

Αλήθεια, πήρε άδεια πνευματικών δικαιωμάτων από τον Ηλία Ψινάκη, που πρώτος εφήυρε τον εν λόγω όρο; Ο Καρβέλας, λοιπόν, ήταν μοναδικός καλεσμένος στη «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου μίλησε για τον Λαζόπουλο. Ή μάλλον έκανε σκληρή επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα μου ξέρει ότι είμαι μακάκας. Η δική του ξέρει ότι είναι φούστης;», ενώ μίλησε για επιβήτορες και διάφορα άλλα, που μόνο ο ίδιος καταλάβαινε κι... επευφημούσε.

Αν ο Καρβέλας είχε δίκιο πάνω στη σάτιρα που έκανε ο Λάκης γι’ αυτόν - βάζοντας το πρόσωπό του στο σώμα του πιθήκου Μακάκα, που αυνανιζόταν - στην εκπομπή του Μάκη το έχασε. Καλύτερα, δηλαδή, να άφηνε το θέμα στην απάντηση που είχε δώσει η Αννίτα Πάνια την επόμενη μέρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου. Παρακολουθώντας κανείς τον Καρβέλα (για λίγο, διότι περισσότερο δεν άντεχες να τον ακούς) καταλάβαινε ότι... «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και ότι... «Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος»! Όπως και να έχει, ο «αντισυμβατικός» κι επαναστάτης Καρβέλας έκανε το βράδυ της Πέμπτης ένα φθηνό κουτσομπολιό κι ένα ξεκατίνιασμα, που δεν θα το έκανε ακόμη και το πρώην «ταλέντο» του, Βας Βας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]