Δημόσια εμφάνιση και για την Ράνια!

13.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις προηγούμενες μέρες βλέπαμε παντού τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη νέα αγαπημένη του, Αλεξάνδρα. Σε εξόδους στο θέατρο, σε πίστες, σε σινεμά, σε εστιατόρια,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις προηγούμενες μέρες βλέπαμε παντού τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη νέα αγαπημένη του, Αλεξάνδρα. Σε εξόδους στο θέατρο, σε πίστες, σε σινεμά, σε εστιατόρια, το ζευγάρι ήταν «πανταχού παρών» και όλοι φτύναμε για να μη ματιάσουμε το ταίριασμά τους. Αυτή την εβδομάδα ήρθε η σειρά της Ράνιας Θρασκιά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της αγαπημένο και πέρα από το «φτου σκόρδα στο ζευγάρι» που λέμε, ρίχνουμε κι ένα σταυροκόπημα καθότι η Ράνια δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες... θεαματικές κινήσεις.

Τουλάχιστον επί εποχής Γρηγόρη, όπου το τότε ζευγάρι απέφευγε τις κάμερες όπως ο διάολος το λιβάνι. Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Θρασκιά έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της οδοντίατρο, ο οποίος λέγεται πως είναι πρώην της Σοφίας Αρβανίτη. Το ζευγάρι είχε πάει να ακούσει τους Onirama κι εκεί τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι, ενώ η Ράνια δεν έδειξε να δυσανασχετεί και πολύ, ρίχνοντας ένα χαμόγελο στους φωτογράφους.

Και μπορεί για εμάς τους ξένους να φαίνεται παράξενη αυτή η 180 μοιρών στροφή της παρουσιάστριας, δεν ισχύει το ίδιο και με τους δικούς της ανθρώπους. Το περιβάλλον της έχει να λέει πόσο ευτυχισμένη και καλά είναι στα προσωπικά της η Ράνια και παρόλο που η σχέση της μετράει ένα μήνα το πολύ, την έχει ανανεώσει τα μάλα. Ως και κιλά έχασε (10 στον αριθμό) και ο έρωτας κάνει μπαμ από μακριά. Ωραία πράγματα, δεν το συζητώ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]