Σπανούλης - Χοψωνίδου: Μετά τον γάμο κατευθείαν προπόνηση!

02.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα περισσότερα ζευγάρια της showbiz συνηθίζουν ακόμη και στον πολιτικό τους γάμο να δίνουν μία δόση χλιδής, ένα κομμάτι γκλαμουριάς. Άλλοι, πάλι, όπως ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα περισσότερα ζευγάρια της showbiz συνηθίζουν ακόμη και στον πολιτικό τους γάμο να δίνουν μία δόση χλιδής, ένα κομμάτι γκλαμουριάς. Άλλοι, πάλι, όπως ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και αυτός γίνεται αφορμή για να ξεκινήσει μία καταδίωξη από τα τηλεοπτικά συνεργεία στα βόρεια προάστια. Γενικά, ακόμη και μία τυπική διαδικασία οι άνθρωποι της showbiz την μετατρέπουν σε ζήτημα, ενίοτε και σε πανηγύρι.

Από τον κανόνα αυτό εξαίρεση αποτελούν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψωνίδου. Θες ότι ο μπασκετμπολίστας δε γουστάρει τα φλας; Θες ότι στην αρχή της γνωριμίας τους είχε γίνει το μπάχαλο με φωτογραφίες τους από τη θάλασσα, που τους έδειχνε σε τρυφερές στιγμές; Θες ότι από τότε φοβήθηκε το μάτι του μοντέλου και φυλάει γενικότερα τα νώτα της σχέσης τους; Γεγονός είναι ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το πρωί της Τρίτης με πολιτικό γάμο και αυτός έγινε ήρεμα και ωραία, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Εξάλλου και οι ίδιοι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, αφού ο γάμος αυτός ήταν μία τυπική διαδικασία πριν έρθει στον κόσμο (σε έναν μήνα) ο γιος τους. Για να καταλάβεις, ο Σπανούλης παντρεύτηκε την αγαπημένη του και μετά πήγε κατευθείαν για προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Η Χοψωνίδου ήταν casual ντυμένη με τζιν, φουτεράκι και trendy ροζ μποτάκια. ο γάμος έγινε στο Νέο Ηράκλειο, όπου έμενε για πολλά χρόνια η Ολυμπία, ενώ μαζί τους ήταν ο αδελφός του Σπανούλη. Ο θρησκευτικός θα γίνει μάλλον το καλοκαίρι με τη βάφτιση του μωρού, στη Λάρισα, ιδιαίτερη πατρίδα του παίκτη.