Γιατί ο Άδωνις πήρε "σηκωτή" την Ευγενία;

03.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, η «Στιγμή της αλήθειας» έχει αφήσει κουσούρι στην Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη πρέπει να νομίζει ότι της έχουν ενσωματώσει έναν ανιχνευτή ψεύδους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η «Στιγμή της αλήθειας» έχει αφήσει κουσούρι στην Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη πρέπει να νομίζει ότι της έχουν ενσωματώσει έναν ανιχνευτή ψεύδους και πάντα πρέπει να λέει την αλήθεια. Σε ο, τι τη ρωτάνε, διότι διαφορετικά το μηχάνημα θα χτυπάει σαν τρελό. Και τότε θα μιλάμε για μεγάλη ντροπή για τη σύζυγο βουλευτή. Και κοτζάμ μαέστρο.

Γιατί, για την Ευγενία, αγαπημένε μου, τούτη είναι η μεγαλύτερη ντροπή και ουχί να παραδέχεται δημοσίως ότι αγοράζει «μαϊμού» τσάντες. Για τον Αδωνι, πάλι, ντροπή είναι η hot αποκάλυψη της συζύγου. Γι’ αυτό και με το που τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, αν έχει αγοράσει «μαϊμού» προϊόντα κι εκείνη απάντησε «ναι», την τράβαγε από το μπράτσο. Λίγο ακόμη και θα την έπαιρνε σηκωτή. Και απορώ, γιατί ντροπιάστηκε ο Άδωνις.

Μήπως, ως πολιτικός δεν ήθελε να ακουστεί ότι η σύζυγός του ενισχύει την... παραοικονομία; Τότε ναι έχει ένα δίκιο. Γιατί, αν ντράπηκε που παραδέχτηκε ότι παίρνει τσάντα από το Μετρό, συγνώμη αλλά αυτή είναι μεγάλη μαγκιά της Ευγενίας. Κι εύγε της που το παραδέχτηκε. Γιατί έχε υπόψη σου ότι πολλές «επώνυμες» και πλούσιες κυρίες σηκώνουν κάθε φορά τα παζάρια και η συλλογή τους έχει περισσότερες «μαϊμούδες» και από ένα τσίρκο. Εύγε και πάλι Ευγενία, διότι τις προάλλες πήρα κι εγώ τη «μαϊμουδιά» μου από το Μετρό και ντρεπόμουν να την κυκλοφορήσω.