Η Έλλη φεύγει, ο Σαρμπέλ έρχεται!

18.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επισήμως, η Έλλη Κοκκίνου δεν έχει παραδεχθεί ότι είναι έγκυος. Μάλλον, περιμένει να το ανακοινώσει την τελευταία μέρα των εμφανίσεων της στον «Βοτανικό»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επισήμως, η Έλλη Κοκκίνου δεν έχει παραδεχθεί ότι είναι έγκυος. Μάλλον, περιμένει να το ανακοινώσει την τελευταία μέρα των εμφανίσεων της στον «Βοτανικό», όπως άλλωστε έκαναν η Δέσποινα Βανδή και η Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, η αοιδός θα αποχωρήσει από το κέντρο, που άδει με το Νίκο Κουρκούλη και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά το τέλος των εορτών.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιανουαρίου η Κοκκίνου θα φύγει από τον «Βοτανικό» και τη θέση της, μετά από εισήγηση της Θεοδωρίδου, θα πάρει ο Σαρμπέλ, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσσα. Η Έλλη διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης και ήδη η κοιλιά της έχει σχηματιστεί. Αν πας, δηλαδή, στο κέντρο αμέσως καταλαβαίνεις ότι η αοιδός είναι έγκυος, ενώ οι κινήσεις της επί πίστας είναι πολύ προσεκτικές. Που εκείνη η Κοκκίνου που ανέβαινε στην πίστα και σείονταν οι τάβλες και το πλέξιγκλας; Τώρα, κουνάει μόνο χέρια και κεφάλι, ενώ το πόδι σηκώνεται ελάχιστους πόντους από την πίστα. Άσε, που πίνει συνέχεια νερό. Με το ποτήρι στην πίστα ανεβαίνει.

Όλα αυτά είναι λογικά λόγω της κατάστασης της και με τον καιρό οι δυσκολίες θα μεγαλώνουν, οπότε η Έλλη αποφάσισε να αποχωρήσει. Επειδή, όμως, το σχήμα πηγαίνει ανέλπιστα καλά, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να αντικαταστήσει την αοιδό και για καλή τύχη του Σαρμπέλ, θα είναι αυτός που θα τη διαδεχθεί. Και λέω «καλή τύχη», διότι τον αοιδό μετά την Γιουροβίζιον τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι και δεν βρήκε μαγαζί να τραγουδήσει. Η Θεοδωρίδου, όμως, που τον εκτιμά ιδιαίτερα τον πρότεινε και θα τον έχει δίπλα της το υπόλοιπο του χειμώνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]