"Στους πέντε δρόμους" η Σοφία!

18.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία περιπλάνηση στους... «31 δρόμους» της Νέας Υόρκης ξεκίνησε η Σοφία καρβέλα, αλλά στο τέλος κατέληξε... στους πέντε δρόμους. Η σειρά που πρωταγωνιστούσε η κόρη της Άννας Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία περιπλάνηση στους... «31 δρόμους» της Νέας Υόρκης ξεκίνησε η Σοφία Καρβέλα, αλλά στο τέλος κατέληξε... στους πέντε δρόμους. Η σειρά που πρωταγωνιστούσε η κόρη της Άννας Βίσση τελείωσε μία ώρα αρχίτερα (μόλις 12 επεισόδια προβλήθηκαν) και η πρώτη προσπάθεια της Σοφίας να μας δείξει το υποκριτικό της ταλέντο και τι μάθαινε όλα αυτά τα χρόνια στις σχολές της Αμερικής, φευ φευ, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Η σειρά «31 δρόμοι» ολοκληρώθηκε άρον άρον την Κυριακή, αφού τα νούμερα που έκανε ήταν πολύ χαμηλά. Έτσι, η Σοφία εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη και την «επανάσταση» που έκανε κι επέστρεψε στην Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια. Ως προς το σενάριο, διότι στην πραγματικότητα έχω την εντύπωση ότι η Καρβέλα βρίσκεται ακόμη στο New York.

Το φάγαμε το κορίτσι λες με την γλωσσοφαγιά και τα κακεντρεχή σχόλια μας; Κι άντε εμείς ως ξένοι δεν δείξαμε κανένα οίκτο στην υποκριτική της Σοφίας. Ο πατέρας Καρβέλας, που απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν και από τα τρελά φαν της κόρης και της σειράς; Ακόμη και αυτός δεν πείστηκε από το ταλέντο της Σοφίας, αν και έριξε τις ευθύνες στο φτωχό σενάριο της σειράς, που δε βοήθησαν την πρωταγωνίστρια να δείξει τις ικανότητες της. Δεν πειράζει Σοφία, εμείς εδώ είμαστε να δούμε την επόμενη προσπάθεια σου. Μόνο να μην διαλέξει πάλι προφητικό τίτλο.