Έγκυος η 16χρονη αδελφή της Σπίαρς!

20.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτές δεν είναι κόρες, αλλά θύελλες που έχει κάνει η Λιν Σπίαρς, αν και στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το... δείξε μου τον γονιό σου να σου πω τι παιδί είσαι! Η μία κόρη της, η διάσημη Μπρίτνεϊ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτές δεν είναι κόρες, αλλά θύελλες που έχει κάνει η Λιν Σπίαρς, αν και στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το... δείξε μου τον γονιό σου να σου πω τι παιδί είσαι! Η μία κόρη της, η διάσημη Μπρίτνεϊ πάει κουτρουβαλώντας τον κατήφορο εξαρτημένη από ναρκωτικά, αλκοόλ, μπαινοβγαίνει στα κέντρα αποτοξίνωσης, ενώ έχασε την κηδεμονία των δύο γιών της, επειδή το δικαστήριο την έκρινε εντελώς ακατάλληλη ως μάνα.

Η άλλη κόρη της, η μόλις 16 χρονών, Τζέιμι ήταν μέχρι στιγμής το «αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι» και όλη η οικογένεια Σπίαρς πίστευε πως αυτή τουλάχιστον θα έκανε τη διαφορά. Φευ, όμως, και η μικρή δημιούργησε προβλήματα στην οικογένεια, μιας και τα νέα της εγκυμοσύνης της σόκαραν τους πάντες. Η 16χρονη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από τον φίλο της, Casey Aldridge και παρόλο που μία εγκυμοσύνη είναι ευχάριστο γεγονός, λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της, προκάλεσε σοκ σε όλους.

Η ίδια εξηγεί πως όταν έμαθε τα νέα, σοκαρίστηκε και για δύο εβδομάδες δεν είπε σε κανέναν τίποτα, επειδή ήθελε να σκεφθεί τι θα κάνει. Μετά αποφάσισε πως θέλει να κρατήσει το παιδί και το ανακοίνωσε στην οικογένεια της, με την μητέρα της να παθαίνει σοκ. Στην αρχή, δηλαδή, διότι μετά αποφάσισε να στηρίξει τη μικρή της κόρη και όλοι μαζί να μεγαλώσουν το παιδί στο πατρικό τους, στη Λουιζιάνα. Άσε, που σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Τα συγκεκριμένα δύο, δηλαδή, που αποδεδειγμένα είναι... θύελλες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]