"Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"!

20.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να φύγει να πάει διακοπές ο Λάκης Λαζόπουλος, να σταματήσει το «Αλ Τσαντίρι» μπας και ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από το... overdose Λαζόπουλου που έχουμε πάθει τον τελευταίο καιρό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να φύγει να πάει διακοπές ο Λάκης Λαζόπουλος, να σταματήσει το «Αλ Τσαντίρι» μπας και ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από το... overdose Λαζόπουλου που έχουμε πάθει τον τελευταίο καιρό. Όποια εκπομπή κι αν δεις, σε όποιο κανάλι κι αν αλλάξεις, από το πρωί ίσαμε το βράδυ παίζουν Λαζόπουλο. Είτε αποσπάσματα από το «Τσαντίρι» είτε αφιερώνουν ολόκληρες εκπομπές στο «φαινόμενο» Λαζόπουλος, όπου μεταξύ άλλων βγάζουν και τον κάθε πικραμένο από τη σάτιρα του να μιλήσει σχετικά.

Α, θα ηρεμήσουμε κι από αυτούς: Στιβ Κακέτσης, Έφη Σαρρή, Πόπη Μαλλιωτάκη, Αλέξης Κούγιας κτλ κτλ. Αν και οι διάφορες εκπομπές φροντίζουν να βρίσκουν λόγους να τους κρατούν στην τηλεοπτική πραγματικότητα και να σπάνε τα δικά μας νεύρα. Τέλος πάντων. Ο μόνος που δεν είχε ασχοληθεί με τον Λαζόπουλο ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ήταν λογικό αυτό, διότι τι δουλειά έχει η σάτιρα του Λάκη με τις «Πύλες του ανεξήγητου». Να ναι ο Λαζόπουλος κάνας εξωγήινος και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Έλα, όμως, που ο Χαρδαβέλλας έχει και τον «Αθέατο κόσμο» και το βράδυ της Τετάρτης αφιέρωσε όλη την εκπομπή στο Λαζόπουλο και κυρίως στην κόντρα του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, πριν πολλά πολλά χρόνια. Τότε, δηλαδή, που εγώ έβγαζα τα πρώτα μου δοντάκια και παρόλο που η ιστορία φαίνεται... προπέρσινα ξινά σταφύλια, η κεντρική ιδέα της εκπομπής ήταν ότι ο Λάκης ξεκίνησε τότε την κόντρα επειδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του και ήθελε προβολή. Μάλιστα. Τώρα ποιον ενδιαφέρει αυτό, θα σε γελάσω. Στην εκπομπή μίλησαν και αυτοί που έχουν πέσει «θύματα» της σάτιρας του, όπως η Μιμή Ντενίση, η οποία διαφέρει από τους υπόλοιπους, επιδεικνύοντας ανωτερότητα κι ας έχει σατιρισθεί πολλάκις άδικα από τον Λαζόπουλο. Όπως και να έχει, βλέποντας αυτές τις εκπομπές μου έρχεται στο μυαλό το... «όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια» και το «να ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]