Δάντης: "Όχι άλλη τραγουδίστριααα"

10.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είκοσι χρόνια ο Χρήστος Δάντης κάνει σχέσεις (και γάμους βεβαίως βεβαίως) μόνο με τραγουδίστριες. Έτσι, ήρθε ο άνθρωπος και αοιδός και μπούχτισε, φωνάζοντας? «όχι άλλο κάρβουνοοοο». Sorry, αυτό είναι από
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είκοσι χρόνια ο Χρήστος Δάντης κάνει σχέσεις (και γάμους βεβαίως βεβαίως) μόνο με τραγουδίστριες. Έτσι, ήρθε ο άνθρωπος και αοιδός και μπούχτισε, φωνάζοντας... «όχι άλλο κάρβουνοοοο». Sorry, αυτό είναι από άλλη ταινία. «Όχι άλλη τραγουδίστριαααα» φωνάζει ο Δάντης, ο οποίος πλέον είναι κατηγορηματικός: «δεν πρόκειται να κάνει σχέση ξανά (και γάμο βεβαίως, βεβαίως) με συνάδελφο του».

Παντρεύτηκε τρεις φορές τραγουδίστριες, ενώ επί είκοσι χρόνια ερωτευόταν μόνο συναδέλφους του. Κι εδώ που τα λέμε, πόσο να αντέξει ο οργανισμός; Ωραία τα μακαρόνια με κιμά, αλλά δεν τα τρως κάθε μέρα για τόσα χρόνια. Την κατηγορηματική δήλωση, ο Δάντης την έκανε στο «Πολύ Μπλα Μπλα», εξηγώντας ότι τελικά δεν είναι καλό για μία σχέση (κι έναν γάμο) και οι δύο να κάνουν την ίδια δουλειά. Τη μεταφέρεις και στο σπίτι με αποτέλεσμα συνέχεια να μιλάς για τη δουλειά.

Όπως το έκοψα, της Σκορδά δεν της άρεσε και πολύ το συμπέρασμα του Δάντη. Μέχρι που προβληματίστηκε η παρουσιάστρια όσο εκείνος έκανε την ανάλυση 20 χρόνων, διότι κι εκείνη με τον αγαπημένο της, Γιώργο Λιάγκα την ίδια δουλειά κάνουν. Λες να φθαρεί η σχέση τους; Φτου, φτου χτύπα ξύλο. Όσο για τον Δάντη; Αυτή την περίοδο είναι καλά, ενώ (ο αθεόφοβος) δεν αποκλείει έναν τέταρτο γάμο. Αλλά όχι με τραγουδίστρια. Η συγκεκριμένη κατηγορία «έφαγε» άκυρο.