Ο Μικρούτσικος έσωσε το σπίτι του!

11.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες στιγμές περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Θα μου πεις κι άλλη φορά κινδύνευε να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι της Κηφισιάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαμός έγινε όλο το πρωί με το δημοσίευμα που ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να χάνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη, το σπίτι του στην Κηφισιά. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Σωτήρης Παγώνης βγήκε στο "Κους Κους" και διέψευσε το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να πάρουν την πολυτελή μεζονέτα του πελάτη του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας σε λίγο καιρό θα απαλλαχθεί από τα οικονομικά προβλήματα που τον βαραίνουν, αφού πρόκειται να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Μικρούτσικος εξαιτίας όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει έχει απομονωθεί και μιλάει μόνο με λίγους καλούς φίλους, καθώς θέλει να βάλει σε μία τάξη όλα αυτά που του συμβαίνουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Όσο για το δημοσίευμα της Espresso, έλεγε ότι το σπίτι βγαίνει το σπίτι σε πλειστηριασμό και τιμή εκκίνησης είναι το ποσό των 465 χιλιάδων ευρώ. Χρήματα που λένε ότι ο Μικρούτσικος δε διαθέτει.

Η πολυτελής μεζονέτα είναι 160 τετραγωνικών και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα τετραγωνικά αναγράφονται στη δικαστική απόφαση για εκποίηση που πήρε ο Μικρούτσικος πρόσφατα στα χέρια του και αφορούσε χρέος 49 χιλιάδων ευρώ!!! Και μπορεί ο Ανδρέας να κάλυψε προσωρινά κάποια κενά, ωστόσο έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία κακή επένδυση εκατομμυρίων που έκανε τον έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Και να ήταν μόνο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μικρούτσικος; Όλοι οι τομείς της ζωής του πάνε χάλια, από προσωπικά μέχρι επαγγελματικά. Πέρυσι χώρισε με την Δήμητρα Ρουμπέση, η εκπομπή του στο Star κόπηκε με το «καλημέρα» και φέτος μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας και τηλεοπτικής δόξας, ο Μικρούτσικος βρίσκεται εκτός πραγμάτων. Συγκεκριμένα, είναι απομονωμένος στο σπίτι στην Κηφισιά, έχοντας δίπλα λίγους καλούς φίλους που τον στηρίζουν και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βγει από το αδιέξοδο. Ένας από αυτούς, λένε ότι είναι ο κουμπάρος του, Δημήτρης Κοντομηνάς.