Γιατί τα έχουν όλοι με τον Λάτσιο;

11.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προβλήματα η Ελένη Μενεγάκη με την AGB, προβλήματα και ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1. Όχι καθαυτού προβλήματα με το κανάλι, αλλά με ανθρώπους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβλήματα η Ελένη Μενεγάκη με την AGB, προβλήματα και ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1. Όχι καθαυτού προβλήματα με το κανάλι, αλλά με ανθρώπους σε αυτό και μάλιστα από τους πρωτοκλασάτους. Τις τελευταίες μέρες, μάνι μάνι ο Λάτσιος έχει ανοίξει δύο μεγάλα μέτωπα και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Μέτωπο 1: ΚαραμεροΧαριτάτοι

Για να πούμε τη μαύρη μας αλήθεια, δεν μας έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το πετυχημένο πρωινό δίδυμο του καναλιού άφησε σαφή υπονοούμενα για τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 ότι ενδιαφέρεται περισσότερο τι κάνουν οι γείτονες. Το υπονοούμενο ότι μιλάνε για την Ελένη Μενεγάκη το πιάσαμε όλοι, μαζί και ο Λάτσιος. Οι επόμενες μέρες που ακολουθούν, είναι μέσα στη σπόντα από τους ΚαραμεροΧαριτάτους και κυρίως από τον Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να πετάει το «καρφί» του. «Φιλιά στην Ελένη» και άλλα χαριτωμένα περιλαμβάνονται στο... μενού του και είναι αρκετά για να καταλάβουμε ότι το μέτωπο αυτό δύσκολα θα κλείσει. Αν πιστέψουμε, δε, κάποια τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν μεταξύ διεύθυνσης και διδύμου να γίνεται ανταλλαγή mail με πολλές παρατηρήσεις από πλευρά διεύθυνσης για χαμηλά νούμερα και θέματα, τότε αγαπημένε μου, πάρε καρέκλα και ποπ κορν και παρακολούθησε θέαμα.

Μέτωπο 2: Θέμος Αναστασιάδης

Η απόφαση να μεταφερθεί το «Ράδιο Αρβύλα» στη βραδινή ζώνη από την απογευματινή που ήταν φαίνεται να πετυχαίνει, αφού η εκπομπή έχει αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή στο πρόγραμμα. Το «Όλα 10» από Τρίτη βράδυ μεταφέρεται Δευτέρα βράδυ κι εδώ ξεκινούν τα προβλήματα, αφού πριν από τον Θέμο Αναστασιάδη είναι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με μία παρόμοια σατιρική εκπομπή, που πάνω κάτω παίζει τα ίδια βίντεο.

Και αναρωτιέται ο απλός νους του τηλεθεατή (πόσο μάλιστα των ανθρώπων που ξέρουν από τηλεόραση): «πόσο να αντέξουμε να δούμε τόση σάτιρα μαζεμένη»; Η απλή λογική και απορία μεταφέρθηκε στον διευθυντή, αλλά λύση δεν υπήρξε. Αποτέλεσμα; Όπως λένε πολλά δημοσιεύματα Αναστασιάδης και ΑΝΤ1 βρίσκονται σε οριακό σημείο εξαιτίας του Λάτσιου! Κι άντε εμείς, δεν πιστεύουμε τα όσα γράφονται αριστερά και δεξιά. Έλα, όμως, που ένα κείμενο στο «Πρώτο Θέμα» και στη στήλη media, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το τι θα κάνει ο Θέμος και η ομάδα του «Όλα 10».

Την περασμένη Παρασκευή είχε συνάντηση με τα στελέχη του καναλιού, η οποία (όπως αναφέρει το κείμενο) έγινε σε καλό κλίμα, αλλά δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία. Δε βρέθηκε κοινή φόρμουλα συνεννόησης. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων και καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι αυτές δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και καταιγιστικές!