Αρραβωνιάστηκε η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

11.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οκτώ μήνες μετράει η σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Θεόφιλο Τζιώτη και το ζευγάρι φαίνεται να ακολουθεί τη φράση: «Στη βράση κολλάει το σίδερο»!!! Ειδικά ο 38χρονος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οκτώ μήνες μετράει η σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Θεόφιλο Τζιώτη και το ζευγάρι φαίνεται να ακολουθεί τη φράση: «Στη βράση κολλάει το σίδερο»!!! Ειδικά ο 38χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είπε να πάρει την πρωτοβουλία του. Και παραμονή Χριστουγέννων έσκασε μύτη στο καμαρίνι της Νατάσσας με μονόπετρο!

Η αοιδός, εννοείται ότι δεν είχε ιδέα και όταν εμφανίστηκε μπροστά της βελούδινο κουτάκι με δαχτυλίδι μέσα συνοδευόμενο από την ερώτηση: «θα με παντρευτείς;» έμεινε... αναύδου. Της ήρθε κοτρόνα στο κεφάλι, ίσα με εκείνη που είχε το δαχτυλίδι του Θεόφιλου. Και βέβαια συγκινήθηκε. Εξάλλου, καμία γυναίκα δε μένει ασυγκίνητη σε τέτοιες σκηνές και ας είναι... deja vu για κάποιες από αυτές. Έτσι και με τη Νατάσσα, η οποία, όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν έδωσε μία σαφή απάντηση, αφού ακόμη δεν είναι έτοιμη για γάμο.

Και πάλι, αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση τους, καθώς δε σημαίνει ότι αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Αν και είναι μόλις οκτώ μήνες μαζί, αυτή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, τον Θεόφιλο τον έχει γνωρίσει και η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσσας. Εξάλλου, τα Χριστούγεννα όλοι μαζί έκαναν βόλτα στην Κηφισιά για ψώνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε στην Αθήνα. Από τότε είναι αχώριστοι, αν και στην αρχή απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας. Τις δημόσιες εμφανίσεις τις έχουν ξεκινήσει τελευταία και όσοι τους βλέπουν λένε για το ταίριασμα τους, αλλά και την ευτυχία της Θεοδωρίδου. Από την εποχή του Ανδρέα Φουστάνου είχαμε να την δούμε έτσι και μάλλον δεν είναι τυχαίο αυτό.