Καγιά: βαριές κατηγορίες από μοντέλα!

11.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Γλυκιά και καλή προσπαθεί να φαίνεται και να είναι με τα κορίτσια του Next Top Model η Βίκυ Καγιά, η οποία σε όλες τις εκπομπές προσπαθεί να τα... πλημμυρίσει με την αγάπη της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γλυκιά και καλή προσπαθεί να φαίνεται και να είναι με τα κορίτσια του Next Top Model η Βίκυ Καγιά, η οποία σε όλες τις εκπομπές προσπαθεί να τα... πλημμυρίσει με την αγάπη της. Όπως καλή ώρα έκανε με εμάς τους έρμους τηλεθεατές στο δίμηνο του «Πρωινού Καφέ». Έλα, όμως, που το τεράστιο χαμόγελο της Βίκυς, το γούρλωμα των ματιών από έκπληξη κάθε φορά που τα κορίτσια λένε κάτι ωραίο και το ξεκάρδισμα σε κάθε τους αστείο, δεν πιάνει στις φερέλπιδες μοντέλες.

Οι περισσότερες εξ’ αυτών έχουν την Καγιά στην μπούκα. Κάθε ένα από τα μοντέλα που έχει αποχωρήσει από το παιγνίδι, όλο και κάποια κακία (μικρή ή μεγάλη) θα έχει να πει για εκείνη. Η Πατρινιά Αρετή, που μόνο ο σεισμός την ταρακουνάει δήλωσε ότι δεν ήξερε ποια ήταν η Καγιά!!! Επειδή, όμως, αυτό συμβαίνει μόνο στον φανταστικό κόσμο της Αρετής, μάζεψε την κακία της και είπε ότι την ξέρει, αλλά της ήταν ανέκαθεν αδιάφορη ως μοντέλο. Νομίζω ότι μετά από αυτό η Καγιά μπορεί να πάει σε μία γωνία και να πλαντάξει στο κλάμα. Τόσα χιλιόμετρα στην πασαρέλα πήγαν τσάμπα. Η Αρετή από την Πάτρα αδιαφορεί για την καριέρα της.

Η Ανθή (η στραβοκάνα κατά Κοτέντο, αλλά τιτλούχος «Μις Μπικίνι» στο Μπουρνάζι) επίσης έχει να πει μία κακή κουβέντα για την παρουσιάστρια/μοντέλο. Δεν ήταν λέει ο εαυτός της στο παιγνίδι και άλλο έδειχνε μπροστά και άλλο πίσω από τις κάμερες. Επειδή έχουν γίνει πολλές δηλώσεις, δεν θυμάμαι αν η «Μις Μπικίνι» ήταν εκείνη που έκανε λόγο για ζήλια της Καγιά στα πρόσωπα των φερέλπιδων μοντέλων. Ωστόσο, την καλύτερη έκπληξη της την κράτησε για το τέλος η Ντένια (που μπήκε 58 κιλά και βγήκε 70 κατά τη συμπαίκτρια της, Χριστίνα). Η εν λόγω αποκάλυψε ότι η Καγιά σε μία ιδιωτική συζήτηση που είχαν τη συμβούλευσε να μη συνεργαστεί ποτέ με τον Οίκο μόδας Νίκος - Τάκης!!!

Μία τέτοια συνεργασία χαλάλι το όνομα για ένα μοντέλο. Φωτιές άναψε η Ντένια, η οποία στο «Κους Κους» που την έβγαλαν παραδέχτηκε τη δήλωση της. Εμένα κάτι μου βρωμάει, όμως. Λίγο τα μάσαγε, λίγο τα είχε παίξει, λίγο θα λιποθυμούσε από το άγχος. Τέλος πάντων, οι φωτιές μάλλον σβήστηκαν, αλλά σημασία έχει ότι η Καγιά δεν προλαβαίνει τα μέτωπα που έχουν ανοιχτεί εναντίον της. Τώρα που το σκέφτομαι Βίκυ μου, το μόντελινγκ εκτός από λεφτά έχει και ποοοολυ κουτσομπολιό! Λάθος;