Ζαγοράκης - Λίλη: ξανά γονείς!

12.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε πρόσφατα ο πελαργός. Μετά το ζεύγος Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς μαθαίνουμε ότι άλλο ένα ζεύγος η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε πρόσφατα ο πελαργός. Μετά το ζεύγος Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς μαθαίνουμε ότι άλλο ένα ζεύγος η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης επίσης περιμένουν μωρό. Το πρώην μοντέλο είναι δύο μηνών έγκυος, αλλά αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν τη φήμη περί εγκυμοσύνης, αφού ακόμη είναι νωρίς. Εξάλλου, σε τέτοιες περιπτώσεις οι μέλλοντες γονείς περιμένουν πρώτα να συμπληρωθεί το πρώτο τρίμηνο της κύησης.

Κι αν Ζαγοράκης - Λίλη τηρούν σιγή ιχθύος, η μητέρα του προέδρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της κι επιβεβαίωσε στην Espresso το γεγονός. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι από τα νέα. Δεν μας ενδιαφέρει το φύλο του μωρού, αρκεί να είναι γερό» λέει η Μαρία Ζαγοράκη που τον Αύγουστο θα γίνει ξανά γιαγιά.

Το ζευγάρι έμαθε τα νέα μέσα στις γιορτές, όταν επισκέφθηκαν τον προσωπικό γιατρό της Ιωάννας. Και πρόσεξε τώρα σύμπτωση: πριν δύο χρόνια (και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά) ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία.