Λάσκαρη vs Κορινθίου - Λιβιεράτου. Γιατί τους κατηγορεί;

13.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυλαία ρίχνει η παράσταση «Φόνος Μετά Μουσικής» με πρωταγωνιστές την Μαρία Κορινθίου και τον Λάμπη Λιβιεράτο και αυτό είναι οριστικό. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ, πού είναι το νέο εδώ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυλαία ρίχνει η παράσταση «Φόνος Μετά Μουσικής» με πρωταγωνιστές την Μαρία Κορινθίου και τον Λάμπη Λιβιεράτο και αυτό είναι οριστικό. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ, πού είναι το νέο εδώ. Λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ζωή Λάσκαρη (η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο της) που ήταν και παραγωγός σε αυτήν, φέρεται να είναι δυσαρεστημένη γιατί οι ηθοποιοί «δε στήριξαν τη δουλειά τους».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Λάσκαρη πιστεύει ότι επένδυσε σε ανθρώπους, οι οποίοι αντί να προωθήσουν τη δουλειά τους έβγαιναν στα Μέσα Ενημέρωσης και μιλούσαν για τα προσωπικά τους. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι σπόντες πηγαίνουν στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, αφού οι πρωταγωνιστές έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Έλα, όμως, που διαβάζοντας κάποιος το παραπάνω και να μη θέλει, καταλαβαίνει ότι η σπόντα έχει στόχο κυρίως την Κορινθίου.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, την Κορινθίου βλέπουμε κυρίως σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις. Και μεταξύ μας, απ’ όλες τις εμφανίσεις της μας μένουν ο έρωτας της για τον Γιάννη Αϊβάζη, η κόρη της Ισμήνη, οι δυσκολίες μετά τη γέννα. Αν πράγματι η σπόντα πηγαίνει κυρίως στη νεαρή ηθοποιό, μπορείς να καταλάβεις αγαπημένε μου τι σημαίνει αυτό. Λάσκαρη και Κορινθίου είναι κουμπάρες, αφού η πρώτη έχει βαφτίσει τη μικρή Ισμήνη. Λες να περάσει κρίση η κουμπαριά τους; Πάντως, οι ηθοποιοί θα πληρωθούν κανονικά. Επίσης, στις 22 Ιανουαρίου στο θέατρο «Ζωή Λάσκαρη» ανεβαίνει η παράσταση «Ο χορός των επίπλων».