Παρθένης: ερωτευμένος με τη γυμνάστρια των ΚαραμεροΧαριτάτων;

14.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο μάτι των αρσενικών μπαίνει ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος (άκουσον, άκουσον) βγαίνει με την Σόφη Πασχάλη. Ναι, τη σέξι γυμνάστρια των ΚαραμεροΧαριτάτων. Τι να πεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο μάτι των αρσενικών μπαίνει ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος (άκουσον, άκουσον) βγαίνει με την Σόφη Πασχάλη. Ναι, τη σέξι γυμνάστρια των ΚαραμεροΧαριτάτων. Τι να πεις. Πέτυχε διάνα ο Παρθένης, κάνοντας μία επιλογή που τη ζηλεύουν όλοι. Βέβαια, οι δυο τους αποφεύγουν να παραδεχτούν ότι είναι μαζί, υποστηρίζοντας ότι απλά είναι φίλοι και βγαίνουν ως τέτοιοι τα βράδια.

Ωστόσο, δημοσίευμα της Espresso υποστηρίζει ότι είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα σφόδρα ερωτευμένο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί», όπου ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος, όμως, το κονέ αναπτύχθηκε σε μία νυχτερινή έξοδο με κοινούς φίλους.

Πάντως, Παρθένης και Πασχάλη αποφεύγουν να εμφανίζονται σε κοσμικά μέρη, προτιμώντας τα απόμερα κι εκείνα που δεν μαζεύουν «επώνυμους» και παπαράτσι. Για την ιστορία, η σέξι γυμνάστρια υπήρξε παντρεμένη με τον γιο του σκηνοθέτη Σταύρου Ζερβάκη. Όσο για τον Παρθένη; Μετά τον χωρισμό του με την Σοφία Αλιμπέρτη κυκλοφορούσαν συχνά φήμες για διάφορες σχέσεις και φλερτ με κυρίες της showbiz, αλλά όπως φαίνεται μάλλον η περίπτωση της Πασχάλη ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.