Πώς η Τατιάνα έφερε πίσω τον Ευαγγελάτο!

14.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας μήνας πέρασε από τότε που ο Νίκος Ευαγγελάτος πέρασε την έξοδο του ΑΝΤ1. Και στην «επέτειο» της αποχώρησης η Τατιάνα Στεφανίδου τον έφερε πίσω!!!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μήνας πέρασε από τότε που ο Νίκος Ευαγγελάτος πέρασε την έξοδο του ΑΝΤ1. Και στην «επέτειο» της αποχώρησης η Τατιάνα Στεφανίδου τον έφερε πίσω!!! Πώς; Τον είχε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της με αφορμή τη δολοφονία του Κύπριου εκδότη, Άντη Χατζηκωστή, με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι. Η «Τάτι» ασχολήθηκε με τη δολοφονία και ποίος πιο αρμόδιος και κατάλληλος να μιλήσει για το θέμα και να κάνει αποκαλύψεις από το σύζυγο της.

Έτσι, διπλανό παράθυρο ήταν ο Ευαγγελάτος και πίσω από αυτόν υπήρχε ένα τεράστιο logo του νέου του site. Χοχο. Ούτε επίτηδες να το έκανε η Τατιάνα εκεί στους Αντεννικούς. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τους κάνει τέτοιο χουνέρι. Την Πρωτοχρονιά είχε καλεσμένη την Δέσποινα Βανδή (η οποία αποχώρησε πανηγυρικά από την Heaven για να ακολουθήσει τον Φοίβο) και όχι μόνο αυτό, αλλά την είχε σπάσει σε μέρη με αποτέλεσμα δυο τρεις μέρες να βλέπουμε Βανδή στον ΑΝΤ1. Πάντως, στο θέμα του Ευαγγελάτου, ο δημοσιογράφος είχε καλό ρεπορτάζ και μέχρι που περίμενα ότι το βράδυ θα τον έβγαζαν στο δελτίο του καναλιού.