Αποχωρεί η Τατιάνα από τον ΑΝΤ1;

15.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Πριν ένα μήνα, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος έφευγε από το κανάλι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Πριν ένα μήνα, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος έφευγε από το κανάλι, όλοι είχαν την ίδια απορία: η σύζυγος τι θα κάνει; Θα τον ακολουθήσει; Εξάλλου, ρίχνοντας μία ματιά στο παρελθόν, παρατηρούμε μία συμπόρευση του ζεύγους και επαγγελματικά.

Όπου Ευαγγελάτος και Τατιάνα, όπου Τατιάνα και Ευαγγελάτος. Αυτή τη φορά, λοιπόν, τι θα κάνουν; Θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ούτε αυτή τη φορά θα σπάσουν την παράδοση. Αποχωρεί η Τατιάνα από τον ΑΝΤ1; Αν και η ίδια αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα, μία τέτοια περίπτωση δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν. Άλλωστε, ακόμη και ο απλός τηλεθεατής μπορεί να καταλάβει ότι η παρουσιάστρια είναι ενοχλημένη από τον τρόπο που έφυγε ο σύζυγος της από το σταθμό.

Εξάλλου, η απόφαση της να ζητήσει ειλικρινή συγνώμη από την Δέσποινα Βανδή και να της αφιερώσει δύο εκπομπές Πρωτοχρονιάτικα, δεν είναι και τόσο τυχαία. Ούτε... αθώα! Δε λέω, η «Τατι» αποφάσισε να κλείσει μέτωπα του παρελθόντος, αλλά με το μπαρδόν θα τα κάνει φέτος όλα; Τα βρήκε με την Χριστίνα Λαμπίρη. Είχε χρόνο για την Βανδή. Μην ξεχνάς, αγαπημένε μου, ότι η αοιδός άφησε στα κρύα του λουτρού την Heaven για να ακολουθήσει τον Φοίβο και αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους του καναλιού.

Και φανταζόμαστε ότι δεν τους άρεσε το αφιέρωμα - ύμνος που της έκανε η Στεφανίδου. Για να σου θυμίσω ότι την Τρίτη είχε ζωντανή σύνδεση με τον Ευαγγελάτο (από τα γραφεία του portal του και το logo να βγάζει μάτια), ο οποίος μίλησε για τη δολοφονία του φίλου του, Άντη Χατζηκωστή. Τέλος πάντων, όποια απόφαση και αν πάρει η παρουσιάστρια, σίγουρα (καλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά) δεν θα γίνει πριν το τέλος της σεζόν. Μετά, θα πάρει τις αποφάσεις της κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι σύντομα θα ξεκινήσει το δικό της portal, με το οποίο θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, τότε καταλαβαίνουμε ότι χρόνος για μία καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση δεν υπάρχει.