Όλα καλά για Βανδή - Ντέμη

05.03.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Μπόρα ήταν και πέρασε" η κρίση στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες ξεπεράστηκαν και ο έρωτας του ζευγαριού ξαναφούντωσε. Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί στο "ταπεινό" κρησφύγετο τους στη Φιλοθέη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Μπόρα ήταν και πέρασε" η κρίση στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες ξεπεράστηκαν και ο έρωτας του ζευγαριού ξαναφούντωσε. Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί στο "ταπεινό" κρησφύγετο τους στη Φιλοθέη (τα σενάρια πως η Δέσποινα είχε μαζέψει τα μπογαλάκια της και την είχε κάνει από το σπίτι, είναι υπό ψάξιμο), με τους φίλους τους να "πανηγυρίζουν" τρελά την...επανασύνδεση.

Στα πλαίσια, δε, της αναζωπύρωσης του έρωτα τους, η αοιδός προτίμησε την περασμένη Πέμπτη να δει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ίντερ και όχι από τον καναπέ του σπιτιού. Οι φορές που η Δέσποινα έχει πάει στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της σε πλήρη αγωνιστική δράση, στα τρία χρόνια σχέσης μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κι όταν αυτό συμβαίνει, προτιμά να παρακολουθεί τον καλό της μέσα από τη σουίτα της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε να...φανατιστεί παίρνοντας θέση στους επισήμους. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η αγωνία της για την εξέλιξη του παιγνιδιού ήταν έκδηλη, κάτι που παρατήρησε και ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος καθόταν λίγες θέσεις παραπέρα.

Όταν ο Ντέμης έβγαινε γιούρια στην επίθεση, αυτή έκανε κάτι κινήσεις "τσακ", "άτσα", "ωχ, άντε βάλε το γκολ". Τη στιγμή, δε, που αυτό ήρθε, η Δέσποινα το πανηγύρισε σε έξαλλο ρυθμό. "Μπράβο δικέ μου", "Γεια σου Ντέμη παικταρά", "Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά το βράδυ που θα πεινάς" και άλλα τέτοια...οπαδίστικα συνθήματα. Την Κυριακή, πάντως, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Βανδή προτίμησε την ηλιόλουστη εκείνη μέρα να πάει για καφέ με τις φίλες της. Και μπορεί αυτή να μην ήταν παρούσα, οι οπαδοί όμως του Παναθηναϊκού δεν την ξέχασαν και στο τέλος της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν το "Γεια". Η κίνηση αυτή εξόργισε το Ντέμη, αφενός μεν διότι έμμεσα παρεμβαίνουν στην ιδιωτική του ζωή, αφετέρου δε διότι οι εν λόγω φίλαθλοι δεν κατανοούν την Τέχνη που κάνει η αγαπημένη του, με αποτέλεσμα το δημιούργημα της αυτό να το καταντούν ασματάκι για χοροπηδητά στις κερκίδες της Λεωφόρου.