Τροχαίο για τη Βικτόρια Μπέκαμ

05.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία,μεγάλη λαχτάρα βρήκε την έγκυο Βικτόρια Μπέκαμ την περασμένη Κυριακή, η οποία μαζί με το γιο της Μπρουκλιν και τον πατέρα της Τόνι Ανταμς είχαν αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο Σταμφορντ.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Μεγάλη λαχτάρα βρήκε την έγκυο Βικτόρια Μπέκαμ την περασμένη Κυριακή, η οποία μαζί με το γιο της Μπρουκλιν και τον πατέρα της Τόνι Ανταμς είχαν αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο Σταμφορντ. Μάλιστα, το μέγεθος του γεγονότος είναι τέτοιο που οι δικοί της άνθρωποι μιλούν για θαύμα. "Από θαύμα έζησαν η Βικ και η φαμίλια της. Είδαν στην κυριολεξία είδε το Χάρο με τα μάτια τους" λένε και κρύος ιδρώτας λούζει το πρόσωπό τους. Τον ίδιο πανικό ένιωσε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν τον πληροφόρησαν για τα καθέκαστα. Ανησυχούσε, δε, τόσο πολύ για την υγεία των δικών του ανθρώπων, που ούτε τον ένοιαξε που ο αγαπημένος του πεθερός τράκαρε το πολυτελή του Chrysler.

"Αυτά θα κοιτάει" είπε μία ταραγμένη θεία του ζευγαριού και δίκιο έχει. Οι στιγμές που πέρασε η Βικτόρια ήταν δύσκολες καθώς μέσα στο αυτοκίνητο ήταν τα δύο της παιδιά, ο Μπρούκλιν και το...έμβρυο. Υπεύθυνος για το ατύχημα είναι ο Τόνι Ανταμς, ο οποίος έτρεχε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε προπορευόμενα αυτοκίνητα. Στο τσακ κατάφερε να στρίψει και να αποφύγει τη μετωπική, οπότε και θα μιλάγαμε για δυσάρεστα αποτελέσματα. Αυτή, τη στιγμή η Βικτόρια ξεκουράζεται στο σπίτι της στην αγκαλιά του συζύγου της, ενώ προσπαθεί να ξεχάσει την άσχημη εμπειρία που έζησε.