Θρίλερ με τον Καρβέλα!

21.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με το «Greek Idol» πραγματικά. Εκεί, που σχεδόν ηρέμησαν οι άνθρωποι του Alpha, αφού βρήκαν παρουσιάστρια (Άντα Λιβιτσάνου) και δεύτερο μέλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με το «Greek Idol» πραγματικά. Εκεί, που σχεδόν ηρέμησαν οι άνθρωποι του Alpha, αφού βρήκαν παρουσιάστρια (Άντα Λιβιτσάνου) και δεύτερο μέλος (Ευγενία Μανωλίδου) και είναι κοντά στο τρίτο, που θα προκαλέσει κι έκπληξη μεγάλη (Ρούλα Κορομηλά ή Φοίβος ακούστηκε), ξαφνικά ο Νίκος Καρβέλας τους τα ανατρέπει και τα κάνει μπιμπ μπιμπ. Ένα θρίλερ έζησαν εκεί στην Κάντζα και οι Γερμανοί λίγο ακόμη και από τα νεύρα τους θα τα μάζευαν και θα έφευγαν.

«Εγώ έδιωξα τους Γερμανούς» θα μπορούσε να λέει μετά ο Καρβέλας, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης δήλωσε την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της επιτροπής και από το παιγνίδι γενικότερα. Σοκ στον Alpha, που προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να του αλλάξουν γνώμη και να παραμείνει στη θέση του, να ξεκινήσει επιτέλους το ρημαδό-παιγνίδι. Γιατί, μπορεί αγαπημένε μου, να λένε σήμερα από το κανάλι ότι δεν έπαιξε τέτοιο θέμα και είναι όλα ωραία και καλά και την Παρασκευή θα πάνε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες οντισιόν, όμως η πραγματικότητα μάλλον είναι άλλη.

Είναι κάτι σαν κοινό μυστικό ότι ο Καρβέλας δεν ήθελε τις Λιβιτσάνου και Μανωλίδου και ειδικά την παρουσιάστρια, η οποία από τις πρώτες της δηλώσεις προσπάθησε να υποβαθμίσει το ρόλο της επιτροπής. Ένας χαμός έγινε, ζητώντας την αποχώρηση της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τα πνεύματα ηρέμησαν αργά το βράδυ, όταν και οι δύο πλευρές (παραγωγή και president Καρβέλας) αποφάσισαν να ρίξουν «νερό στο κρασί τους».

Ο president αποδέχτηκε την παρουσιάστρια (κάτι μου λέει, όμως, ότι η ροκού Άντα θα παίρνει το λόγο μόνο για να παρουσιάσει τους παίκτες και να κάνει πάσα στις διαφημίσεις) και οι Γερμανοί προσωρινά να «παγώσουν» τη διαδικασία για την επιλογή του τρίτου προσώπου. Τελευταία ακούστηκε μέχρι το όνομα του Φοίβου, αλλά φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, ενώ παίζει και το όνομα της Κορομηλά. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να έχει εκδοθεί αεροπορικό εισιτήριο για την Μανωλίδου, όμως, ακόμη είναι αμφίβολο αν θα συμμετέχει στο παιγνίδι. Αυτό να ξαναπάθει τελευταία στιγμή... Αλήθεια, ο Καρβέλας για την επιτροπή γιατί δεν δανείζεται από την Αννίτα Πάνια την Άντζελα Δημητρίου και τον Δημήτρη Κοντολάζο;