Στο νοσοκομείο η Αλεξανδράτου!

21.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά από αφόρητους πόνους που είχε. Η Τζούλια, αν και οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει μέσα, προτίμησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά από αφόρητους πόνους που είχε. Η Τζούλια, αν και οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει μέσα, προτίμησε να επιστρέψει σπίτι της και ως άλλη νοσοκόμα να κουράρει μόνη τον εαυτό της. Αν και δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Τι ακριβώς έχει, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, ξέρουμε ότι προέρχεται από το έντονο άγχος που έχει και το αυτό αποκάλυψε η ίδια στο «Super Star». Γιατί μπορεί να κουράρει μόνη τον εαυτό της, λίγο χρόνο να βγει να μιλήσει στην τηλεόραση τον βρήκε. Κάτι οι πόνοι, κάτι η ανάγκη της να ανοίξει την καρδιά της, η Αλεξανδράτου ήτο αποκαλυπτική και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, πρώτη φορά την άκουσα έτσι. Φαινόταν αγχωμένη και ανήσυχη και ναι αγαπημένε μου, πολύ στενοχωρήθηκα. Αυτή η Τζούλια μού μαύρισε την ψυχή μεσημεριάτικα.

Τι είπε; Ότι δεν τρώει καλά, ότι έχει πολύ άγχος, ότι έχει κάποια ψυχοσωματικά που της βγαίνουν και που την ανησυχούν. Τον τελευταίο καιρό έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά θεώρησε ότι αντέχει και δεν χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο. Μέχρι που κλάταρε και αναγκαστικά το έκανε. Και πήγε μόνη της. Κι ερχόμαστε τώρα να αναρωτηθούμε εμείς... ο Χρήστος Ψωμόπουλος πού ήταν; Δεν υποτίθεται ότι είναι ζευγάρι; Ή μήπως χώρισαν και δεν το πήραμε χαμπάρι;

«Είμαι τελείως μόνη μου και αυτή τη στιγμή φροντίζω τον εαυτό μου» αποκάλυψε η Τζούλια και πες μου αν δεν έχεις κι εσύ την ίδια απορία. Όταν λέει «μόνη»; Η ίδια εξήγησε ότι έχει δίπλα την οικογένεια της, αλλά θέλει να περάσει μόνη της αυτή την περιπέτεια. Τι να πεις.