American....bar

13.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την άμεση παρέμβαση της Ελένης Λουκά στο Big Brother και το Bar απαιτεί εν χορώ σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που οι πόρτες των σπιτιών άνοιξαν και οι συγκάτοικοι πρόλαβαν να νιώσουν σαν στο...σπίτι τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την άμεση παρέμβαση της Ελένης Λουκά στο Big Brother και το Bar απαιτεί εν χορώ σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που οι πόρτες των σπιτιών άνοιξαν και οι συγκάτοικοι πρόλαβαν να νιώσουν σαν στο...σπίτι τους. Μετά από το στριπτίζ της Φραντζέσκας του Big και τα παιχνίδια τύπου "οι μικροί εξερευνητές" κάτω από το πάπλωμα, ήρθε η σειρά των "μπαρόβιων" να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους έτσι για την τιμή των όπλων.

Εκεί που το ελληνικό κοινό είχε στρέψει τα βλέμματα του στην...αγνή φιλία του Αρη με τη Σοφία, ήρθε από το πουθενά(;) η Στέλλα (είμαι έτοιμη για όλα) για να δείξει επιτέλους τι σημαίνει όταν λεμε "είμαστε δυο φιλαράκια αυτοκόλλητα". Η 33χρονη - ως μεγαλύτερη που είναι - πήρε από το χέρι τον μικρό ηλεκτροτεχνίτη και τον πήγε στην τουαλέτα. Σκοπός της ήταν να τον παρηγορήσει για την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση, όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Το ρομαντικό της ατμόσφαιρα τους έφερε κοντά, τόσο... που άλλο δεν πάει. Μία αγκαλιά, ένας λόγος παρηγοριάς " έλα δεινοσαυράκι μου μη στεναχωριέσαι", ένα φιλί στο ματοτσίνορο, ήταν αρκετά για να γίνει το...μοιραίο.

Φήμες θέλουν, την ευλογημένη εκείνη ώρα, τις ασφάλειες του σπιτιού να καίγονται και η περιοχή του Γαλατσίου να παθαίνει γενικό black out. Ο ηλεκτροτεχνίτης Αρης είχε αναλάβει το...άλλαγμα το φώτων, οπότε ήταν λογικό να επέλθει το κομφούζιο. Οι υπόλοιποι της παρέας, οι οποίοι κάθονταν στο σαλόνι, έπαθαν μια άλφα ταραχή και νομίζοντας ότι επρόκειτο για σεισμική δόνηση, άλλοι κρύφτηκαν κάτω από το τραπέζι, άλλοι πήγαν στην κάσα της πόρτας και άλλοι κάτω από τα κρεβάτια. Όταν η αποστολή της Στέλλας ως η "παρηγορήτρα της τουαλέτας" τελείωσε και επήλθε μία ηρεμία στο χώρο, τα δύο παιδιά πήγαν στο σαλόνι. Αφού έκαναν το καθιερωμένο τσιγάρο, έριξαν ένα χαμόγελο όλο νόημα στους υπόλοιπους, οι οποίοι αμέσως έπιασαν το νόημα. Τώρα ποιο νόημα, υπομονή μέρχι το βράδυ που θα...σε δω στο Bar.

Σχετικά με την παρέμβαση του ΕΣΡ για τα reality games διαβάστε περισσότερα στο e-go.