Θόρτον - Τζόλι επιτέλους γονείς!

13.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έλεγα κι εγώ, πού είχαν εξαφανιστεί αυτά τα παιδιά και δεν ακούγονται τώρα τελευταία; Επιτέλους, όμως, έδωσαν δυναμικό παρόν στις διεθνείς ειδήσεις της showbiz, ''βάζοντας τα γυαλιά'' σε πολλούς από αυτούς που αμφισβητούσαν τα ευγενή στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζόλι και το σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Τι έκαναν αυτή τη φορά; Υιοθέτησαν ένα παιδάκι από την Καμπότζη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

έλεγα κι εγώ, πού είχαν εξαφανιστεί αυτά τα παιδιά και δεν ακούγονται τώρα τελευταία; Επιτέλους, όμως, έδωσαν δυναμικό παρόν στις διεθνείς ειδήσεις της showbiz, ''βάζοντας τα γυαλιά'' σε πολλούς από αυτούς που αμφισβητούσαν τα ευγενή στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζόλι και το σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Τι έκαναν αυτή τη φορά; Υιοθέτησαν ένα παιδάκι από την Καμπότζη, καθιστώντας εαυτούς ''γονείς'', μια λέξη - ιδιότητα που είναι ιερή και θα τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γιατί, δεν μπορείς να υιοθετείς ένα τρυφερό παιδάκι και μετά να πεις ''sorry, το μετάνιωσα''!

Που λες, φίλτατε θετέ πατέρα, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα Μέσα Ενημέρωσης με τα... ακραία καμώματά τους, νιώθουν ευγνώμονες που εισέβαλε στη ζωή τους το μικρό αυτό πλασματάκι και υπόσχονται έτοιμοι να αναλάβουν την ανατροφή και φροντίδα του. 'Ολα ξεκίνησαν, όταν η Αντζελίνα επισκέφτηκε την Καμπότζη για τα γυρίσματα της ταινίας ''Lara Croft - Tomb Raider'', όπου πρωτοσυνάντησε τον μικρό της ήρωα. Τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε πάλι εκεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις και, κατά την επίσκεψή της σε κάποιο ορφανοτροφείο μαζί με τον Μπομπ, ξανασυνάντησε το παιδί που της είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση. Εκεί ήταν που πήρε και την απόφαση να το κάνει... δικό της. 'Εκανε αίτηση και επί τέσσερις μήνες αξιωματικοί στην Καμπότζη ήλεγχαν το ιστορικό των δύο καλλιτεχνών και τελικά απεφάνθησαν να τους δώσουν την άδεια της κηδεμονίας.

Μόλις χθες υπεγράφη η σχετική σύμβαση και οι δύο - γονείς πλέον - ηθοποιοί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η επιστροφή τους στην πατρίδα αναμένεται για το Μάιο, ενώ μέχρι τότε θα βρίσκονται με τον μικρό Μάντοξ (έτσι θα τον ονομάσουν) από Αφρική σε Ασία, για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι δύο γιοι του Μπομπ από τον πρώτο του γάμο ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ ο πατέρας της Αντζελίνας, Γιον Βόιτ, δηλώνει τρισευτυχισμένος ότι ''από σήμερα, είμαι παππούς''.

Εμείς τι να πούμε βρε Σώτο μου; Κάθε ευτυχία και να προσέχουν τον μικρό Μάντοξ! Αν και είμαστε σίγουροι ότι θα τον προσέχουν σαν τα μάτια τους. Μην ξεχνάς, ότι η Τζόλι έχει ονομαστεί πρέσβειρα καλής θέλησης από την 'Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Όσο για σένα, κάνε μου κανένα αδερφάκι. Βαρέθηκα να σε βλέπω μόνο κι έρημο σαν την καλαμιά στον κάμπο, να πιάνεσαι από το λαιμό μου για να νιώσεις την τρυφερότητα!