Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Αρης, αναζητείται ο δεύτερος

13.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, η καταραμένη μέρα που οι "14 μικροί ήρωες της νύχτας μας" κλήθηκαν να δώσουν τα συν και πλην στους συγκατοίκους έφθασε. Το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν όλοι στο Bar κι ένας, ένας ανέβαινε στον πίνακα που είχε στηθεί για την περίσταση κι έβαζε το πρόσημο του.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Η καταραμένη μέρα που οι "14 μικροί ήρωες της νύχτας μας" κλήθηκαν να δώσουν τα συν και πλην στους συγκατοίκους έφθασε. Το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν όλοι στο Bar κι ένας, ένας ανέβαινε στον πίνακα που είχε στηθεί για την περίσταση κι έβαζε το πρόσημο του.

Αυτός που κέρδισε τα περισσότερα "συν", άρα είναι και ο αγαπησιάρης του Bar, είναι ο Λορέντζο. Ο ταγός του σπιτιού συγκίνησε τους περισσότερους με τις ηγετικές του πρωτοβουλίες γι αυτό και εν λευκώ του έδωσαν την πολύτιμη ψήφο τους. Ο Λορέντζο, λοιπόν, συγκέντρωσε τρεις ψήφους και τώρα καλείται να "δείξει" τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο πρώτος βρέθηκε και είναι ο Αρης. Ο ηλεκτροτεχνίτης πήρε πανηγυρικά την πρωτιά, μαζεύοντας πέντε ψήφους. Ως φαίνεται, η...επιρρέπεια του στο πέσιμο οποιουδήποτε θηλυκού γένους: γυναίκα, γάτα, κουτσή κουρούνα, δεν έγινε κατανοητή από τους περισσότερους, οι οποίοι του είπαν ένα "Συγκεντρώσου Αρη. Ρίξε λίγο κρύο νερό να έρθεις στα ίσα σου" με τον πλέον σκληρό τρόπο. Την αποδοκιμασία τους δια της ψήφου.

Τον τίτλο της "αγαπησιάρας συγκατοίκου" δε διεκδικεί με τίποτε η Σοφία, η οποία...αθόρυβα μάζεψε τέσσερις αρνητικές ψήφους. Ακολουθεί Η Μαργαρίτα με 2 (εκ των οποίων η μία είναι από το Λορέντζο) και από μία έχουν η Γιώτα με τη Στέλλα (προ τουαλέτας). Αντίθετα, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, ο Μαρίνος και η Ρεβέκκα είναι αρεστοί από μία μερίδα συγκατοίκων συγκεντρώνοντας 2 θετικές ψήφους. Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ανακοινωθεί το βράδυ της Τετάρτης, αφού πρώτα ο Λορέντζο βασανίσει τη σκέψη του για την τελική απόφαση.