Ο νέος έρωτας της Βίσση

13.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, με μεγάλη χαρά το πανελλήνιο πληροφορήθηκε ότι η "απόλυτη σταρ" Αννα Βίσση ζει τις τελευταίες μέρες έναν μεγάλο έρωτα. Ο νέος αγαπημένος της είναι μοντέλο και λέγεται Κώστας Φραγκολιάς, ενώ οι 25 Μάηδες που μόλις μετράει, δε στέκονται εμπόδιο στον έρωτα τους.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Με μεγάλη χαρά το πανελλήνιο πληροφορήθηκε ότι η "απόλυτη σταρ" Αννα Βίσση ζει τις τελευταίες μέρες έναν μεγάλο έρωτα. Η συγκίνηση, δε, ήταν τόσο μεγάλη που πολλοί εξ' αυτών της έστειλαν τεράστιες ανθοδέσμες με συγχαρητήριες κάρτες "Εύγε. Πάντα τέτοια". Ο νέος αγαπημένος της είναι μοντέλο και λέγεται Κώστας Φραγκολιάς, ενώ οι 25 Μάηδες που μόλις μετράει, δε στέκονται εμπόδιο στον έρωτα τους. Το αντίθετο, η Αννα μέσα από αυτή τη σχέση έχει αναγεννηθεί και νιώθει ως δεσποινίς ετών...23!

Το πρόσφατο λουκ της με τις αφέλειες και το μαλλί κοτσίδα αποκαλύπτουν τον αέρα ανανέωσης που πνέει γύρω της, ενώ η ίδια από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε ότι είναι ερωτευμένη. Δε βγήκε βέβαια να πει "Με λένε Αννα κι αγαπώ τον Κώστα το γιο του Φραγκολιά", αλλά σε μία συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: "Είμαι ερωτευμένη εδώ και 12 μέρες". Από τότε πέρασαν κι άλλες, με την αοιδό να δένεται όλο και περισσότερο με το νεαρό μοντέλο. Η αποκορύφωση της ευτυχίας της ήρθε στη συναυλία που έδωσε στο ΣΕΦ, όταν από σκηνής αφιέρωσε το άσμα "Αυτός που περιμένω". "Εξαιρετικά αφιερωμένο" είπε με νόημα και οι χιλιάδες φαν της έστρεφαν αριστερά και δεξιά το κεφάλι τους, προκειμένου να δουν ποιος είναι ο...περί ου ο λόγος.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κώστα, ο οποίος τη συγκινητική εκείνη στιγμή βρισκόταν πίσω στα παρασκήνια. Ωστόσο, το...δάκρυ της υπόθεσης είναι το δώρο που έκανε ο μοντέλος στην αοιδό. Της έφερε από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το Μιλάνο, όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους, ένα σκαλιστό ασημένιο δαχτυλίδι. Αυτή κατασυγκινήθηκε από την κίνηση του και σε ένδειξη αγάπης κι αναγνώρισης του φιλότιμου του, το φόρεσε στον αντίχειρά της, ενώ σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας με τρόπο "Α, κοίτα ένα πουλάκι εκεί ψηλά. Να καλέ εκεί που δείχνει ο αντίχειρας μου", το επιδείκνυε κι όποιος το είδε, το είδε. Την ευτυχία, πάντως, της Αννούλας φαίνεται πως δεν τη συμμερίζεται ο Νίκος Καρβέλας, τον οποίο φήμες φέρουν να της λέει: "Κοίτα να μαζευτείς λιγάκι γιατί δεν είναι πράγματα αυτά με τον μικρό". Οι ίδιες φήμες φέρουν τη Βίσση οργισμένη να του απαντά " Μη σε νοιάζει τι κάνω. Δεν έχει κανένα δικαίωμα στη ζωή μου". Και οι ίδιες - πάντα - φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να έχει κομμάτι ψυχρανθεί.