Χωρίζει η Μενεγάκη!

29.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα περιμέναμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε, αλλά η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη παίρνει διαζύγιο, δεν το περιμέναμε ούτε στην πιο τρελή μας ιδέα. Με σενάριο επιστημονικής φαντασί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα περιμέναμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε, αλλά η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη παίρνει διαζύγιο, δεν το περιμέναμε ούτε στην πιο τρελή μας ιδέα. Με σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα ακουγόταν χθες κιόλας ότι ο γάμος της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο, όχι μόνο περνάει σοβαρή κρίση, αλλά φθάνει στο τέλος του. Μετά από εννιά χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Με το στόμα ανοικτό μείναμε διαβάζοντας την επιστολή του πρώην (και μόνο που το λες ακούγεται απίστευτο) ζεύγους, ανακοινώνοντας το διαζύγιο του. Ένα διαζύγιο που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό, αφού επρόκειτο για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz. Τι να πω, αγαπημένε μου. Ούτε για πρωταπριλιάτικο ψέμα δεν είχα σκεφτεί να το γράψω.

Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.