Παντρεύεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

05.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλοι χωρίζουν και άλλοι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και τώρα που το σκέφτομαι, φέτος θα είχε ενδιαφέρον να ήταν στο πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Θα είχαμε κι εμείς οι τηλεθεατές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλοι χωρίζουν και άλλοι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και τώρα που το σκέφτομαι, φέτος θα είχε ενδιαφέρον να ήταν στο πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Θα είχαμε κι εμείς οι τηλεθεατές τις επιλογές μας. Στο ένα κανάλι θα είχαμε τα δράματα ενός χωρισμού και στο άλλο τις χαρές ενός γάμου.

Και όπως θα κατάλαβες, οι χαρές και τα πανηγύρια θα ανήκαν στον Γρηγόρη, ο οποίος όσο καιρό ήταν στο πρωινό του Mega, ζούσε περισσότερες στεναχώριες παρά χαρές. Άσε, την καλύτερη χρονιά έφυγε. Λοιπόν, ο Αρνούτογλου ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ. Το λένε τα δημοσιεύματα, το πέταξε και ο ίδιος στους φωτογράφους που έσπευσαν να τον απαθανατίσουν σε μία βόλτα με την Μπουλέ στη Θεσσαλονίκη.

«Άντε και οι επόμενες φωτογραφίες θα είναι από τον γάμο μας» είπε ο Γρηγόρης και αυτό ή που σημαίνει ότι κορόιδεψε τους φωτογράφους. Ή που... «ήθελε να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει». Γιατί, έχε υπόψη σου ότι ο Γρηγόρης είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Νάντιας και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του. Άντε να φάμε και κανά κουφέτο, γιατί τελευταία μαύρισε η ψυχή μας με τους χωρισμούς.