Ο... Χάρος βγήκε παγανιά στο "Greek idol"!

09.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προβλήθηκε και το δεύτερο επεισόδιο του Greek idol την Δευτέρα το βράδυ και πάλι καλά που έχουν περάσει διάφορες μορφές στις οντισιόν κι έχουμε και ασχολούμαστε με το παιγνίδι. Γιατί κατά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβλήθηκε και το δεύτερο επεισόδιο του Greek idol την Δευτέρα το βράδυ και πάλι καλά που έχουν περάσει διάφορες μορφές στις οντισιόν κι έχουμε και ασχολούμαστε με το παιγνίδι. Γιατί κατά τα άλλα, είναι τόσο χλιαρό, που νυστάζουμε. Την Παρασκευή, που λες, ένας 28χρονος παρθένος (όχι στο ζώδιο) μπέρδεψε τα ριάλιτι κι αντί να πάει με την μαμά του στο «Μια νύφη για το γιο μου», πήγε να γίνει το επόμενο «Greek Idol». Εννοείται ότι έφυγε όπως ήρθε.

Στην ίδια εκπομπή πήγε κι άλλος ένας νεαρός που οι φίλοι του είναι... εξωγήινοι! Ω ναι. Ο ΕΤ και ο Αλφ δε μένουν στην ίδια γειτονιά με εκείνον, αλλά σε άλλο γαλαξία. Αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν παρέα. Να υποθέσουμε μέσω... Facebook; Αυτά είναι τα καλύτερα κομμάτια που θυμάμαι από την πρεμιέρα. Και η Δευτέρα, όμως, κύλησε το ίδιο χαριτωμένα. Για την ακρίβεια, έριξα πολύ γέλιο όταν ένας νεκροθάφτης πήγε στις οντισιόν για να γίνει το επόμενο «Greek Idol».

Όχι δε θα σταθούμε στη φωνή του, διότι αυτό ήταν το τελευταίο που λάβαμε υπόψη μας. Θα σταθούμε στην πληθωρική παρουσία του, ο οποίος άνετα θα μπορούσε να αναδειχθεί σε... «Greek Koraki». Μπαίνει που λες ο νεαρός στην αίθουσα κι αφού αποκαλύπτει ότι δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα γραφείο τελετών, (και η επιτροπή φτύνεται πατόκορφα) ξεκινάει το τραγούδι. «Ο, τι αγαπάω εγώ πεθαίνει» λέει ο νεαρός κι εμείς πεθαίνουμε στα γέλια με την επιλογή. Δύο στίχους μετά και η επιτροπή του ζητά να πει άλλο ένα και ο νεκροθάφτης ρίχνει το αμίμητο... «Ο Χάρος βγήκε παγανιά».

Εννοείται ότι κόπηκε για την επόμενη φάση, αλλά δε νομίζω ότι έσκασε και πολύ, αφού τον στόχο του τον πέτυχε. Πέρασε καλά και διαφήμισε την επιχείρηση του, μοιράζοντας στο τέλος καρτούλες τόσο στην επιτροπή, όσο και στους υποψήφιους έξω. Εύγε στο νεαρό, διότι καλύτερη διαφήμιση δεν θα μπορούσε να κάνει. Και καλές δουλειές...