Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Η Τζούλια είναι το είδωλο μου"!

09.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με την κυκλοφορία του πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου όλοι χάρηκαν είτε για ψυχαγωγικούς λόγους (πέρασαν καλά με αυτό που είδαν) είτε γιατί πήραν την εκδίκηση τους (βλέπε Σάσα Μπάστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με την κυκλοφορία του πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου όλοι χάρηκαν είτε για ψυχαγωγικούς λόγους (πέρασαν καλά με αυτό που είδαν) είτε γιατί πήραν την εκδίκηση τους (βλέπε Σάσα Μπάστα, Στέλλα Μπεζεντάκου). Ωστόσο υπήρξαν δύο γυναίκες, οι οποίες στενοχωρήθηκαν τα μάλα με το περιεχόμενο της ταινίας.

Η μία είναι η Μαρία Ιωαννίδου, επί χρόνια δασκάλα της Τζούλιας στο μπαλέτο. Κανονικά, θα περίμενε κανείς ότι η Ιωαννίδου θα έπρεπε να νιώθει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αφού η πρώην μαθήτρια της στο dvd κάνει μία επίδειξη όσων έμαθε τόσα χρόνια στο μπαλέτο. Λίγο ακόμη και θα χόρευε «Το τζακούζι των κύκνων», αλλά ο παρτενέρ της πρέπει να είχε κάνει στο παρελθόν από τσίρκο, αφού την έβαλε να κάνει... ακροβατικά.

Η άλλη που στενοχωρήθηκε και μάλιστα το πήρε πολύ βαριά, είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η πρώην παίκτρια του Next Top Model από την αρχή έχει δηλώσει ότι η Τζούλια είναι το «είδωλο» της και μετά το dvd είδε το «είδωλο» να γκρεμίζεται. Μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση της. Ξέρεις τι είναι να σου γκρεμίζεται κοτζάμ είδωλο; Αλλά, σε αντίθεση με την Ιωαννίδου, η Δήμητρα θέλει να μιλάει για την Αλεξανδράτου και μάλιστα συνεχίζει να το κάνει με τα καλύτερα λόγια.

Έτσι, στο Super Star που ήταν καλεσμένη είπε για το είδωλο της: «Ό, τι και να λένε τη θεωρώ μια βασίλισσα στη ζωή της. Αυτό μου βγάζει αυτή η γυναίκα. Είναι ένα είδωλο για πολύ κόσμο. Την θαυμάζω γιατί είναι πανέμορφη». Και ψέματα δε λέει η Δήμητρα. Η Τζούλια μετά το dvd είναι είδωλο για πολύ κόσμο. Ξέρεις εσύ. Βλέπω μάνα Δήμητρας να ανεβάζει πίεση με τις δηλώσεις της κόρης της.