Έφοδος ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας. Τι βρήκαν;

10.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την έφοδο στα γραφεία της εταιρείας Sirina ήρθε η σειρά να γίνει μία έφοδος από τον ΣΔΟΕ και στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ως πρωταγωνίστρια που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την έφοδο στα γραφεία της εταιρείας Sirina ήρθε η σειρά να γίνει μία έφοδος από τον ΣΔΟΕ και στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ως πρωταγωνίστρια που είναι στο dvd θα ήτο μεγάλη... αγένεια να μην κάνουν και μία επίσκεψη από το φτωχικό της στην Εκάλη. Που είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους για την «επίσκεψη» τους στο σπίτι, διότι όλοι αναρωτιούνται «πού βρήκες τα λεφτά Τζούλια κι αγόρασες βίλα στην Εκάλη»;

«Από μικρή δούλευα σα σκυλί» είπε η ίδια, αποκαλύπτοντας επίσης ότι είναι μεγάλος σπάγκος και τα λεφτά τα κάνει μασούρια στην τράπεζα. Αλλά όταν την βλέπεις να χύνει μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι η εν λόγω είναι τσιγκούνα ή έστω οικονομολόγα. Έτσι, το ΣΔΟΕ μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του dvd, αλλά και την έφοδο στην εταιρεία, πέρασε και από της Τζούλιας.

Και όπως αναφέρουν τα βlogs, όπως πήγαν, έτσι έφυγαν. Με άδεια χέρια, αφού δεν βρήκαν κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο στη βίλα της Εκάλης. Σύμφωνα, δε, με δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κύριος Δημήτρης Σειρινάκης προσκόμισε στον ΣΔΟΕ όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μαζί και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Τζούλια για το dvd. Λένε, δε, ότι σε αυτό αναφέρεται και το ποσό που εισέπραξε για να παίξει την... μπουκάλα στην ταινία και ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ.

Α, λένε επίσης ότι υπάρχει κι ένας όρος στο συμβόλαιο σύμφωνα με τον οποίο, αν η Τζούλια επιθυμεί να γυρίσει μία δεύτερη ή και τρίτη τσόντα (μπορεί να θέλει να κάνει μία τριλογία, όπως τον «Άρχοντα των δαχτυλιών»... την «Αρχόντισσα των μπουκαλιών») μέχρι το 2012 θα πρέπει να είναι με την εταιρεία Sirina. Μένει να αποδειχθούν όλα τα παραπάνω και μετά? να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αν και ήδη το κάνει, αλλά λέμε.