Ξέσπασε κόντρα Μενεγάκη - Λαμπίρη!

10.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με κάτι Τζούλιες, με αυτά και με τα άλλα πέρασαν μέρες και δεν ασχοληθήκαμε με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη. Ούτε καν με τα νούμερα που κάνει η εκπομπή της. Κράτησε τη διαφορά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με κάτι Τζούλιες, με αυτά και με τα άλλα πέρασαν μέρες και δεν ασχοληθήκαμε με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη. Ούτε καν με τα νούμερα που κάνει η εκπομπή της. Κράτησε τη διαφορά από τους ΚαραμεροΧαριτάτους; Τους παίρνει στο κατόπι; Ξανά κύλησε στα χαμηλά νούμερα της προ διαζυγίου εποχής; Who knows. Τώρα ασχολούμαστε πόσα dvd πούλησε το πορνό της Τζούλιας. Δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με τηλεθεάσεις και Μενεγάκη.

Αλλά ας είναι καλά η Χριστίνα Λαμπίρη που έδωσε συνέντευξη στο «ΟΚ», προκαλώντας την αντίδραση της Ελένης. Μάλιστα, τα πήρε τόσο η «βασίλισσα» που μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της. Αν ήταν έτσι να βάζαμε όλες τις παρουσιάστριες να κάνουν ανάλογες δηλώσεις. Τι είπε η Λαμπίρη; Ότι εκείνη «πούλησε ελάχιστα τον γάμο της» και ότι δεν θέλει να αναφερθεί στο διαζύγιο της Μενεγάκη, επειδή δεν της αρέσει να κρίνει συναδέλφους! Και κάπου εκεί έρχεται το ξέσπασμα της Ελένης, που άδικο δεν το λες. «Δεν μπορείς Χριστίνα μου να λες ότι δε σου αρέσει να κρίνεις τους συναδέλφους σου, αλλά από την άλλη να λες ότι η Ελένη με έβαλε στη ζωή της, στέλνοντας την ανακοίνωση» είπε πάνω κάτω η Μενεγάκη.

Για να συνεχίσει ότι δεν έχει πρόβλημα με όσους την κρίνουν, αλλά τουλάχιστον εκείνοι το παραδέχονται. Η πανελίστρια της, Χρίσλα προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι η Χριστίνα είπε και μία καλή κουβέντα για την Μενεγάκη. Ο, τι δηλαδή έπλεξε το εγκώμιο της, λέγοντας ότι κάποιος που θέλει να πετύχει στην τηλεόραση, πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελένης. Η Μενεγάκη, χρόνια καραβάνα, δεν μάσησε και στο σχόλιο της πανελίστριας ότι επρόκειτο για εγκώμιο, απάντησε ότι πρόκειται για ειρωνικό σχόλιο.

«Εγώ νομίζω ότι μας κάνει πλάκα η Χριστίνα. Για ειρωνικό το βλέπω και όχι αληθινό» είπε η παρουσιάστρια της οποίας το μάτι είχε πλέον γυαλίσει. Και κάπου εκεί μίλησε για το διαζύγιο της. «Όταν θέλουμε να λέμε ότι ένα θέμα το σεβόμαστε, δεν βγαίνουμε και το λέμε γελώντας. Γιατί για εμάς δεν ήταν με γέλιο όλη αυτή η διαδικασία. Και επειδή όλοι περνάμε από τέτοιες φάσεις γιατί -καλώς ή κακώς- πολλοί άνθρωποι φτάνουν σε μια τέτοια στιγμή στη ζωή τους, δεν το σχολιάζουμε και γελάμε. Όμως ο κόσμος κρίνει και καταλαβαίνει. Κι ευτυχώς ο κόσμος έχει μυαλό και δεν τον κοροϊδεύει κανείς» είπε και άλλαξε θέμα αφήνοντας τους πανελίστες της με το σχόλιο στο στόμα.

Υ.Γ. Όταν η Λαμπίρη λέει ότι «πούλησε ελάχιστα τον γάμο της», το εννοεί; Δεν μας κάνει πλάκα; Γιατί, αν δεν με απατά η μνήμη μου, από το βράδυ που της έγινε η πρόταση γάμου και μέχρι τον γάμο (κάνα μήνα περίπου) είχαμε στην εκπομπή της από ειδικό αφιέρωμα, απλές αναφορές μέχρι λεπτομερή ανάλυση λες και παντρεύαμε παιδί μας. Και μπορεί να μην φωτογραφήθηκε με νυφικό, αλλά αν θυμάμαι καλά την περίοδο εκείνη παντού ακούγαμε και διαβάζαμε για τον γάμο της, ο οποίος έγινε σε ζωντανή σύνδεση με το δελτίο του Star. Και στην τελική, όταν κάποιος πουλάει την... πραμάτεια του: σχέσεις, γάμος, γεννήσεις παιδιών, χωρισμοί, δεν χρειάζεται να το κάνει αποκλειστικά από την εκπομπή του. Και μόνο που έπαιζε όλη μέρα στο κανάλι της είναι αρκετό για τον τηλεθεατή και όχι μόνο, να πει ότι «πούλησε προσωπικές στιγμές».