"Βγαίνει από τα ρούχα της" η Τζούλια!

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλοι έχουν κλειστοφοβία. Άλλοι αγοραφοβία και η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει... ρουχοφοβία! Τι είναι τούτο πάλι; Είναι μία «φοβία» που την παθαίνεις όταν φοράς πολλά ρούχα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλοι έχουν κλειστοφοβία. Άλλοι αγοραφοβία και η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει... ρουχοφοβία! Τι είναι τούτο πάλι; Είναι μία «φοβία» που την παθαίνεις όταν φοράς πολλά ρούχα. Σε πιάνει μία κρίση πανικού, ιδρώνεις, ξε - ιδρώνεις, αφυδατώνεσαι και νομίζεις πως το μπλουζάκι και το παντελόνι θα έρθουν και θα σε πνίξουν. Αυτού του είδους «φοβία» φαίνεται πως «χτύπησε» την Τζούλια - μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - η οποία αποφάσισε να φοράει τα απολύτως απαραίτητα (λέμε τώρα) προκειμένου να αποφεύγει τις... κρίσεις πανικού, που δημιουργούν ένα παντελόνι ή μία μπλούζα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το styling που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό η Αλεξανδράτου, η οποία σε κάθε δημόσια εμφάνιση της φοράει όλο και λιγότερα ρούχα. Τη μία εμφανίζεται με φόρεμα - μπλούζα. Την άλλη φοράει μόνο τον κορσέ και την άλλη μία αραχνοΰφαντη φόρμα, με παγέτες όμως, διότι το κορίτσι είναι και... καλόγουστο. Απανωτά εγκεφαλικά έπαθαν όσοι είδαν την Τζούλια να εμφανίζεται σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών φορώντας μία μαύρη φόρμα άλα catwoman στο πιο γυμνό και αποκαλυπτικό της.

Αυτό που λέμε «τα άφησε όλα στη φαντασία» δεν ισχύει στην περίπτωση της Αλεξανδράτου, αν και οι παγέτες έκρυβαν τα επίμαχα σημεία. Όχι όλα, μη γελιέσαι. Και ναι μπορείς να πεθάνεις από τη στεναχώρια σου, που δεν ήσουν εκεί εκείνο το βράδυ να απολαύσεις κι εσύ το... οφθαλμόλουτρο που πρόσφερε η Τζούλια. Πάντως, η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει το «λίγωμα» των θαμώνων, ενώ πόζαρε στους φωτογράφους με νάζι και σκέρτσο. Οφείλω, όμως, να ομολογήσω ότι καλύτερο μοντέλο για να διαφημίσει και να υποστηρίξει τα ρούχα του, δεν θα μπορούσε να βρει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Πρώτα ο κορσές και τώρα η φόρμα, που λέγεται ότι κοστίζει 3.000 ευρώ. Από σπάνιο είδος αράχνης είναι φτιαγμένο το υφαντό και κάνει τόσο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]