Διαζύγιο για την Σαμπρίνα!

23.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, το πήγαν πιο πέρα, αλλά τελικά η Σαμπρίνα και ο σύζυγό της, Παναγιώτης Λιαδέλης δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους. Όπως ακούγεται και λέγεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, το πήγαν πιο πέρα, αλλά τελικά η Σαμπρίνα και ο σύζυγό της, Παναγιώτης Λιαδέλης δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους. Όπως ακούγεται και λέγεται, η αοιδός κατέθεσε πριν λίγες μέρες αίτηση διαζυγίου, ενώ σύμφωνος με αυτό είναι και ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο γάμο τους, που είχαν να κάνουν κυρίως με την απόσταση. Η Σαμπρίνα και ο γιος τους, Βαγγέλης ζούν στην Ελλάδα, ενώ ο Λιαδέλης μένει τα τελευταία δύο χρόνια στη Ρωσία, όπου αγωνίζεται σε ομάδα της χώρας. Κι όπως καταλαβαίνεις, και στην περίπτωση τη δική τους ίσχυσε το... η απόσταση κλείνει και τα καλύτερα σπίτια, διότι μάτια που δε βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται κι εύκολα τσακώνονται!

Εξάλλου, τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο κυκλοφορούσαν συνέχεια φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει. Λίγο ακόμη και θα το πάθαιναν όπως το μύθο του Αισώπου: θα χώριζαν και κανείς δεν θα τους πίστευε. Αν και οι ίδιοι προσπαθούσαν να σώσουν το γάμο τους, κυρίως για χάρη του 3χρονου γιου τους. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν κι από κοινού και με πολιτισμένο τρόπο αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν τέσσερα χρόνια. Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος, παντρεύτηκαν μετά από έξι μήνες, ενώ αμέσως ήρθε και ο γιος τους.