Παντρεύονται τον Μάιο Μαστροκώστα - Δέλλας!

15.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες μετά τη δημόσια συγκλονιστική αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα ότι έπασχε από καρκίνο, ήρθε η αγγελία του γάμου της με τον Τραϊανό Δέλλα. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες μετά τη δημόσια συγκλονιστική αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα ότι έπασχε από καρκίνο, ήρθε η αγγελία του γάμου της με τον Τραϊανό Δέλλα. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 28 Μαΐου στην Παλλήνη, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η βάφτιση της κόρης τους, Βικτώρια. Την επιμέλεια του γάμου έχει αναλάβει γνωστή εταιρεία, ενώ η ίδια με τον ενδυματολόγο Σωτήρη Τσαγδή ψάχνουν για το νυφικό, το οποίο εκείνη θέλει να είναι απλό και λιτό.

Όπως αποκάλυψε στενός της φίλος, τα έσοδα από τον γάμο, αλλά και από τις φωτογραφήσεις που κάνει αυτές τις μέρες θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα. Εξάλλου, η Γωγώ μετά την περιπέτεια με την υγεία της και τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έχει αφοσιωθεί στον αγώνα ενάντια της νόσου, αλλά και να βοηθήσει πολλές γυναίκες τόσο να τον αντιμετωπίσουν, όσο και να τις αφυπνίσει, ώστε να «ψαχτούν» νωρίτερα και να αποφύγουν τα χειρότερα.

Κουμπάροι στον γάμο θα είναι η Ελληνοαμερικανίδα Έλενα Μπούση κι ένας εκ των μετόχων της Ανόρθωσης (στην οποία αγωνίζεται ο Δέλλας). Όσο για τους νονούς της μικρής θα είναι ένα ζευγάρι οικογενειακών τους φίλων από την Κύπρο. Οι καλεσμένοι στον γάμο δεν θα ξεπερνούν τα 300 άτομα και θα είναι συγγενείς και φίλοι της Μαστροκώστα και του Δέλλα.