Απαρηγόρητος ο Αλκαίος για τον χαμό της γιαγιάς του!

15.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την χαρά και τον ενθουσιασμό για την πρόκριση του στην Γιουροβίζιον, ήρθε για τον Γιώργο Αλκαίο ένα άσχημο χτύπημα. Η γιαγιά του, την οποία λάτρευε και είναι εκείνη που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την χαρά και τον ενθουσιασμό για την πρόκριση του στην Γιουροβίζιον, ήρθε για τον Γιώργο Αλκαίο ένα άσχημο χτύπημα. Η γιαγιά του, την οποία λάτρευε και είναι εκείνη που τον μεγάλωσε από παιδάκι, μετά τον χωρισμό των γονιών του, έφυγε από τη ζωή τη μέρα του τελικού.

Ο πατέρας του Αλκαίου, Γιάννης Βασιλείου παρόλο τον πόνο για τον χαμό της μητέρας του, όχι μόνο δεν είπε το παραμικρό στον γιο του (για να μην τον αναστατώσει), αλλά προσπάθησε να κρύψει τη στεναχώρια του. Μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του γιου του, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν εκείνος (εν αγνοία του) τού αφιέρωνε τη νίκη, λέγοντας ότι θέλει να τον κάνει να χαρεί.

Ο Αλκαίος είναι απαρηγόρητος και για το λόγο αυτό ακύρωσε συνεντεύξεις κι εμφανίσεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Ακόμη και η εμφάνιση του, στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάνη την Δευτέρα μεταφέρθηκε για την Τρίτη, αφού το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της γιαγιάς του.