Η Αλιμπέρτη ψάχνει νύφη για τον Λιαδέλη. Να τρέξουμε;

15.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήπως, εκεί στον Alpha Μπορούν να αναβάλουν για λίγο την πρεμιέρα «Μια νύφη για τον γιο μου» και να κάνουν μία προσθήκη πεθεράς; Ξέρω, είναι πολύ αργά, αλλά η συγκεκριμένη... πεθερά είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θα τρελάνει τα μηχανάκια της AGB. Για να μην πω για τον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήπως, εκεί στον Alpha ,πορούν να αναβάλουν για λίγο την πρεμιέρα «Μια νύφη για τον γιο μου» και να κάνουν μία προσθήκη πεθεράς; Ξέρω, είναι πολύ αργά, αλλά η συγκεκριμένη... πεθερά είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θα τρελάνει τα μηχανάκια της AGB. Για να μην πω για τον γαμπρό, που οι νύφες θα κάνουν ουρά να τον γνωρίσουν έστω από κοντά. Μπορεί, λοιπόν, ο Alpha να κάνει αυτή την παραχώρηση για χάρη της... Σοφίας Αλιμπέρτη;

Όχι τίποτε άλλο, να φύγει το άγχος της γυναίκας να παντρέψει τον μικρό Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος δε λέει να βάλει τα πόδια του. «Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου» τον έχει η Σοφία από το καλοκαίρι, μπας και του αλλάξει γνώμη. Τι στην Πάρο τον πήγε. Τι στον Βόλο πήγε εκείνη. Τι στην Αράχοβα τον πηγαίνει. Μέχρι Μιλάνο τον ταξίδεψε μπας και του βρει νύφη, αλλά εκείνος τίποτε. Επιμένει να θέλει να μείνει μόνος. Και να η στεναχώρια και το άγχος της Αλιμπέρτη, η οποία βρήκε και ξέσπασε στο μαλλί, κουρεύοντας το πολύ κοντό και βάφοντας το κατάξανθο. Ίδια ο Κώστας Καρράς ως Γερμανός στο «Υπολοχαγός Νατάσσα» είναι.

Τέλος πάντων, σε περίπτωση που νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω, σου λέω ότι πρόκειται για δηλώσεις της Αλιμπέρτη στο Gala, όπου ως επιστήθια και οικογενειακή φίλη Λιαδέλη αποκάλυψε ότι ψάχνει να του βρει νύφη, αλλά εκείνος δεν θέλει. Και να με συχωρνάει η Σοφία, αλλά πώς να θέλει ο άνθρωπος; Εγώ σε όλη τη συνέντευξή του στην Μαρία Σταματέρη έκοβα και τα δυο μου χέρια (για τέτοια σιγουριά μιλάω) ότι ο μπασκετμπολίστας θαυμάζει τόσο πολύ την Αλιμπέρτη, που ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με άλλη γυναίκα. Μιλούσε για εκείνη κι έβλεπες από το ύφος και το χαμόγελο του ότι ξεχείλιζε από θαυμασμό.

Τι να σου πω. Εμένα φίλος μου έτσι δεν κάνει για την πάρτη μου. Θα πει την καλή του την κουβέντα, αλλά σε σημείο να είναι προ του... λιωσίματος, δεν μου έχει τύχει. Και μιλάμε για φιλία χρόνων και όχι μηνών, όπως είναι η δική τους. Ωστόσο και οι δύο επιμένουν ότι είναι μόνο φίλοι και μάλιστα η Αλιμπέρτη λέει ότι είναι «οικογενειακοί φίλοι» αφού πλέον έχει σχέσεις και με τα παιδιά της. Αλλά οι βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου: «Ένας άντρας θα σκότωνε για εκείνη» και «Ο Παναγιώτης είναι ένας άνθρωπος που είσαι περήφανος να είσαι μαζί του» δεν έλειπαν.

Αναρωτιέσαι για ποιο λόγο η Σοφία δεν περνάει σε ερωτική σχέση με Λιαδέλη; Γιατί εκείνος (και να με συχωρνάει) τον κόβω να θέλει πολύ σχέση μαζί της. Γιατί είναι πολύ μεγάλη για εκείνον! Και μπορεί να το έκανε μία φορά με τον Αλέξανδρο Παρθένη (και να κράτησε τρία χρόνια), αλλά φαίνεται ότι πια δεν θέλει να το επαναλάβει.