Τα δάκρυα της Τατιάνας για τον πατέρα της!

15.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συγκινητικές στιγμές έζησε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν λίγες μέρες, στη βράβευση του πατέρα της από τον δήμο Αθηναίων. Ο πατέρας της είναι παλαίμαχος μπασκετμπολίστας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συγκινητικές στιγμές έζησε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν λίγες μέρες, στη βράβευση του πατέρα της από τον δήμο Αθηναίων. Ο πατέρας της είναι παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ωστόσο, εκείνο που έκανε την «Τάτι» να λυγίσει και να μη συγκρατήσει τα δάκρυα της την ώρα που βρισκόταν στο βήμα, ήταν το γεγονός ότι το βραβείο στον πατέρα της έδωσε ο γιος της Νικόλας. Και να κλάμα η Στεφανίδου τη στιγμή της βράβευσης και να τα δάκρυα να φεύγουν κορόμηλο, όταν προσπαθούσε να εξηγήσει στους παριστάμενους, αθλητές κυρίως, για ποιο λόγο είναι συγκινημένη. Και πώς δεν πίστευε ούτε στα πιο τρελά της όνειρα ότι θα ζούσε αυτή τη στιγμή.

«Όταν ήμουν μικρή ένιωθα περήφανη για τον πατέρα μου κι έλεγα κάποια στιγμή να τον κάνω κι εγώ το ίδιο περήφανο» κατάφερε να ψελλίσει η παρουσιάστρια με τον πατέρα της να την αγκαλιάζει τρυφερά. Ο γιος της, δε, βλέποντας τη μαμά να κλαίει της πρόσφερε μία ανθοδέσμη.