Κι άλλο γνωστό μοντέλο πρωταγωνίστρια σε πορνό!

15.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ενός πορνό dvd μύρια έπονται» και ήταν να μην γίνει η αρχή με αυτό της Τζούλιας Αλεξανδράτου. ‘Απαξ κι έγινε, μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια dvd ανάλογου (ίσως και πιο σκληρού) περιεχομένου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ενός πορνό dvd μύρια έπονται» και ήταν να μην γίνει η αρχή με αυτό της Τζούλιας Αλεξανδράτου. ‘Απαξ κι έγινε, μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια dvd ανάλογου (ίσως και πιο σκληρού) περιεχομένου και μάντεψε... Πρωταγωνίστρια δεν είναι μόνο η άτακτη Τζούλια. Δημοσίευμα στο «Βήμα» έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο του μόντελινγκ, αφού αποκαλύπτει ότι γνωστό μοντέλο είναι πρωταγωνίστρια σκληρών πορνό dvd στην Γερμανία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν αποκλείεται σύντομα να αποκαλυφθούν οι «επαγγελματικές δραστηριότητες» του μοντέλου, το οποίο γνωρίζει καλά. «Το εκρηκτικό κορίτσι δίνει προς τα έξω την εικόνα σοβαρής επαγγελματία. Μιας γυναίκας που ξέρει τι θέλει, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο modeling και παραμένει απόμακρη... σε τολμηρά ερωτικά καλέσματα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει ότι η αλήθεια είναι άλλη και βρίσκεται πολύ μακριά από την εικόνα που προσπαθεί να πλασάρει προς τα έξω το μοντέλο.

«Το μοντέλο επισκέπτεται συχνά - πυκνά την Γερμανία, όπου η εντυπωσιακή νεαρά πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό κερδίζοντας πολλά, πολλά χρήματα. Οι ταινίες αυτές διατίθενται μόνο στο εξωτερικό. Οι αποκαλύψεις όμως γύρω από το γνωστό DVD και κάποιες εκμυστηρεύσεις του «σοβαρού» ωραιότατου μοντέλου σε στενούς φίλους, οδηγούν σε εξελίξεις που θα συγκλονίσουν» μας υπόσχεται το δημοσίευμα και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το... ξεσκέπασμα της συναδέλφου της Τζούλιας.