Ο Λάτσιος μετακόμισε στην μεζονέτα της Λιάνη!

16.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του πήρε καιρό, αλλά τελικά ο Γιάννης Λάτσιος κατάφερε να βρει το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει στην μετά Μενεγάκη εποχή. Και στη νέα εργένικη ζωή. Σύμφωνα με το «TV Weekend»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του πήρε καιρό, αλλά τελικά ο Γιάννης Λάτσιος κατάφερε να βρει το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει στην μετά Μενεγάκη εποχή. Και στη νέα εργένικη ζωή. Σύμφωνα με το «TV Weekend» ο Λάτσιος θα νοίκιασε τη μία από τις μεζονέτες που χτίστηκαν εκεί που κάποτε ήταν η περίφημη η βίλα της Εκάλης, όπου έμεναν ο Ανδρέας και η Δήμητρα Παπανδρεου.

Η τελευταία πριν λίγα χρόνια είχε δώσει την βίλα της Αγράμπελης αντιπαροχή σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, όπου εκεί έχτισε μεζονέτες. Κάποιες τις κράτησε η εταιρεία και κάποιες της κράτηση η Παπναδρέου. Ε, σε μία από αυτές που ανήκουν στην κατασκευαστική θα μείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο εν διαστάσει σύζυγος της Ελένης, ο οποίος θα πληρώνει ενοίκιο 3500 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Γκλουμπ. Τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή ότι έχουν πέσει οι τιμές στα ενοίκια και το νοίκιασε μια χαρά, τα προσπερνώ.

Ο Λάτσιος θα μετακομίσει στη νέα του οικία στις αρχές Απριλίου, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διευθυντής του ΑΝΤ1 δυσκολεύτηκε να βρει σπίτι, διότι λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το διαζύγιο του, κανείς ιδιοκτήτης δεν ήθελε να του μισθώσει το σπίτι. Σου λέει, μαζί με το νοικάρη θα έρθουν και μιλιούνια οι κάμερες και δεν είναι να αναστατώνονται από το πουθενά. Η μεζονέτα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, Play room, ιδιόκτητο κήπο και πισίνα και είναι έτσι όπως την ήθελε ο Λάτσιος για να είναι άνετα τα τρία του παιδιά.